Pressemeldinger

SAS’ presseansvarlig går til Telenor

Tormod Sandstø går fra stillingen som presseansvarlig i SAS til Telenor Norge. Sandstø begynner fra i dag i eksternkommunikasjonsteamet der han får en nøkkelrolle i kommunikasjonsavdelingens satsning i sosiale medier.

(Fornebu, 2. mars 2015) Tormod Sandstø går fra stillingen som presseansvarlig i SAS til Telenor Norge. Sandstø begynner fra i dag i eksternkommunikasjonsteamet der han får en nøkkelrolle i kommunikasjonsavdelingens satsning i sosiale medier.

– Telenor Norges kommunikasjonsavdeling har de siste årene jobbet hardt for å være blant de ledende i landet på strategisk kommunikasjon. Med Tormod med i teamet styrker vi nå denne satsningen, sier Torild Uribarri, kommunikasjonsdirektør i Telenor Norge.

I tillegg til pressearbeidet i SAS har Sandstø hatt et særskilt ansvar for å jobbe med innhold og på å utvikle kommunikasjonsarbeidet i sosiale medier. I ansettelsen av Sandstø vektlegger Telenor hans svært relevante erfaring og unike kompetanse.

– Jeg gleder meg stort til å starte i Telenor og å få jobbe i et av landets sterkeste kommunikasjonsmiljøer. Det i seg selv er motiverende, og i tillegg har jeg en sterk teknologiinteresse, sier Tormod Sandstø.

Tormod Sandstø er medieviter fra Institutt for medier og kommunikasjon ved Universitetet i Oslo. Før perioden hos SAS har han vært kommunikasjonsrådgiver i NorgesGruppen ASA, medietrener i Hellevik Informasjon samt tidligere ansatt i Leo Burnett.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge, 95209037, anders.krokan@telenor.com