Pressemeldinger

Mer datafrihet for bedriftskundene

De to siste årene har bruken av mobildata blant Telenors bedriftskunder nesten doblet seg. Og stadig flere er inne på usikre nettsteder. Telenor lanserer nå nye abonnement som tar høyde for økt databruk og behov for større sikkerhet i bruken.
Telenor lanserer et nytt bedriftsabonnement med roll-over som gjør det enklere både for administratorer og brukere.  Foto: Martin Fjellanger

(Fornebu, 26.november 2018) De to siste årene har bruken av mobildata blant Telenors bedriftskunder nesten doblet seg. Og stadig flere er inne på usikre nettsteder. Telenor lanserer nå nye abonnement som tar høyde for økt databruk og behov for større sikkerhet i bruken.

Ifølge Telenors brukerundersøkelse, oppgir 35 prosent av bedrifter at det er vanskelig å velge abonnement til sine ansatte. For å møte etterspørselen lanserer Telenor nå nye og enklere mobilabonnement med en solid dose data. Telenors nye bedriftsabonnement heter Flyt, og tar høyde både for kunder som vil ha mer data, og for kunder som bruker mindre data enn det som er inkludert.

Tilpasser seg kundene

– Dette er ikke en ny trend, men det er viktig at mobilabonnementene våre tilpasser seg kundene, og ikke omvendt. Derfor har vi nå både forenklet og forbedret abonnementene våre, sier Ove Fredheim, leder for Telenor Bedrift.

Flyt tilpasser seg automatisk bruken din. Bruker du mer enn inkludert datamengde, går du automatisk over til en stor datapakke til 99 kr. Bruker du mindre data, blir resten automatisk overført til neste måned. Dermed tilbyr Flyt data roll-over som gjør det enklere både for administratorer og brukere.
Kundene ønsker rollover, og vi tilpasser oss kundenes behov, sier Ove Freheim, leder for Telenor Bedrift. Foto: Martin Fjellanger

– Dette gir bedriftene mye mer forutsigbarhet på kostnadene, samtidig som ansatte ikke behøver å bekymre seg for å gå på en smell. Undersøkelser viser også at bedriftskunder ønsker seg færre valgmuligheter og mer forutsigbare kostnader, og derfor har vi nå bare tre størrelser å velge mellom: 2 GB, 10 GB og 50 GB inkludert per måned, og automatiske datapakker, forteller Ove Fredheim.

Bedriftskunder ønsker mer roaming

Ifølge Telenors kundeundersøkelser roamer hele 22 prosent av bedriftskundene i EU og EØS hver måned, med et gjennomsnittlig dataforbruk på 1,2 GB per reise. I ferier er tallet oppe i hele 34 prosent. Med automatiske datapakkene til lave priser, behøver ikke kundene å bekymre seg for overforbruk eller SMS-er de glemmer å lese, enten de er i Frankrike eller Albania.
– Kundene har etterlyst nettopp en slik funksjonalitet, så vi synes det er ekstra hyggelig å kunne innfri dette, sier Ove Fredheim.

Sikkerhetskompetanse på kjøpet

80 prosent av all datatrafikk i Norge går gjennom Telenors tjenester og infrastruktur, og hver dag håndterer selskapet mangfoldige cyberangrep – alt fra avanserte forsøk på spionasje, sosial manipulering og lammelse av tjenester, til forsøk på innbrudd, tyveri og økonomisk bedrageri.
For å gi bedriftskundene økt trygghet inkluderer Telenor nå en ny sikkerhetstjeneste i abonnementet, slik at bedriftskundene drar nytte av denne kompetansen.
– Denne sikkerhetstjenesten heter Nettvern og er et sikkerhetsfilter som stopper brukeren fra å gå inn på utsatte nettsteder. Rundt en av fire kunder får hvert år opp den automatiske advarselen som vises når du er i ferd med å klikke deg inn på et usikkert nettsted, forteller Ove Fredheim.

Flyt bedriftsabonnement

• Nye og enklere mobilabonnement med data rollover og automatiske datapakker
• Velg mellom 2 GB, 10 GB og 50 GB inkludert per måned

Datapakker
• Trenger du mer data, legges det automatisk til en datapakke
• Alle datapakkene koster kun 99,- per pakke
• Størrelser: 2 GB, 10 GB og 20 GB
• Brukeren varsles via SMS før pakken legges til

Datagrense
• Bedriften kan sette en grense for antall automatiske datapakker
• Datagrensen vises for brukeren i appen Mitt Telenor

Data rollover
• Ubrukt data flyttes automatisk over til neste måned
• Gjelder også datapakker

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Henriette Frølich Holte, informasjonssjef i Telenor Norge. Tlf: 977 53 622,
e-post: Henriette-Frolich.Holte@telenor.com

eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse