Pressemeldinger

Nye mobilpakker til SMB-markedet

Telenor lanserer nå nye mobilabonnementer rettet mot SMB-markedet, med fri tale og SMS, datapakker, sikkerhetsløsning og en mini sentralbordløsning inkludert.

(Fornebu, 13. mars 2014) Telenor lanserer nå nye mobilabonnementer rettet mot SMB-markedet, med fri tale og SMS, datapakker, sikkerhetsløsning og en mini sentralbordløsning inkludert. 

- Det som har vært styrende for utviklingen av våre nye mobilabonnementer, er bedriftenes ønske om enkelthet, forutsigbarhet og pakker tilpasset sine behov. Med den nye porteføljen treffer vi spesielt behovene i SMB-markedet, og vi gjør det enklere for dem å velge riktig abonnement, sier Marina Lønning, leder for bedriftsmarkedet i Telenor.

Den nye mobilporteføljen kalles Fri+. Det eneste bedriftene trenger å ta stilling til, er hvor stor datamengde medarbeiderne trenger. Kundene kan velge mellom seks ulike pakker, med datamengde fra 1 til 20 GB, alle med ubegrenset antall taleminutter og SMS.

Sikker mobil
- Sikkerhet på mobilen blir et stadig mer aktuelt tema. Mister du mobilen i dag, er det ikke selve mobilen, men innholdet og informasjonen du har tilgjengelig på mobilen som utgjør det største tapet og risikoen. Vi har derfor nå inkludert tjenesten Sikker Mobil i alle nye abonnementer, forteller Lønning.

Er uhellet ute, kan brukeren ringe Telenors døgnåpne kundeservice 09000, som sletter innholdet på telefonen, eller låser den. Sikker Mobil inkluderer også antivirus, som varsler om brukeren laster ned mistenkelig eller skadelig innhold.

Mini sentralbordløsning
Inkludert i abonnementene er også bedriftstjenesten Velkomstmeny, en automatisk sentralbordtjeneste for bedrifter som ikke har betjent sentralbord.

- Mange mindre bedrifter har ikke råd til å ha eget sentralbord, men det betyr ikke at de har mindre behov for det. En tapt samtale kan være en tapt kunde. Tjenesten vi har inkludert i de nye abonnementene sørger for at innringer alltid får svar og enkelt kan få tak i rett person, sier Lønning.

Med Velkomstmeny møter innringere til bedriften en profesjonell talemelding med tastevalg for å komme til rett person. Utenfor åpningstid kan bedriftens kunder få opplest nyttig informasjon om f.eks. åpningstider eller informasjon om å sende e-post til bedriften.

- Med den nye porteføljen har vi gjort mobilen til et tryggere og mer effektivt arbeidsverktøy, sier Lønning.