Pressemeldinger

Ny daglig leder i Talkmore AS

Lars Christian Iuel er ansatt som ny daglig leder for Talkmore AS. Han kommer fra stillingen som CEO i Telenor Pakistan.

(Fornebu, 9. oktober) Lars Christian Iuel er ansatt som ny daglig leder for Talkmore AS. Han kommer fra stillingen som CEO i Telenor Pakistan.
 
Lars Christian Iuel overtar stillingen etter Pål Barth Nilsen, som har valgt å søke nye utfordringer. Lederskiftet skjer 10. oktober 2014.
 
– Jeg ser fram til å tiltre som daglig leder i Talkmore. Dette er et spennende selskap i Telenor-familien. Selskapet er veldrevet, og jeg gleder meg til å overta der Pål slapp, sier Lars Christian Iuel.
 
Pål Barth Nilsen fratrer etter ni år som daglig leder av selskapet, som ble grunnlagt i 2004.

– Dette er noe jeg har tenkt på en stund. Det er selvsagt vemodig å forlate et selskap jeg vært med å bygge opp, og en organisasjon som jeg er glad i. Samtidig gleder jeg meg til å bygge videre på mine erfaringer inn i en ny rolle, sier Barth Nilsen.
 
Styreleder Bjørn Ivar Moen takker Barth Nilsen for tiden i Talkmore.  

– Jeg vil takke Pål for innsatsen. Han har lagt ned et formidabelt arbeid for å bringe selskapet dit det er i dag. Jeg er samtidig glad for at Lars Christian har takket ja til å overta som daglig leder. I Lars Christian får vi en erfaren, sterk og tydelig leder som vil tilføre Talkmore mye med sin kompetanse og energi, avslutter Moen, som ønsker både Iuel og Barth Nilsen lykke til med nye utfordringer.   

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com