Pressemeldinger

Magnus Zetterberg ny teknologidirektør i Telenor Norge

Magnus Zetterberg er tilsatt som ny teknologidirektør (CTO) i Telenor Norge. Zetterberg etterfølger Frode Støldal, og tiltrer stillingen 1. oktober.

(Fornebu, 27. august 2014) Magnus Zetterberg er tilsatt som ny teknologidirektør (CTO) i Telenor Norge. Zetterberg etterfølger Frode Støldal, og tiltrer stillingen 1. oktober.

Magnus Zetterberg (45) kommer fra stillingen som CTO i Telenor Sverige. 

– Jeg er naturligvis veldig fornøyd med å få denne muligheten til å være teknologidirektør i en markedsleder som Telenor Norge. Det er en ny situasjon for meg ettersom jeg hittil har jobbet i selskaper i utfordrer-posisjonen. Samtidig gir denne bakgrunnen meg mulighet til å ha med meg andre perspektiver inn i CTO-jobben i Telenor Norge. Jeg går til jobben med stor respekt for det arbeidet som er gjort for å holde Telenor Norges unike posisjon i markedet, sier Zetterberg.

Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge er glad for at Magnus Zetterberg har takket ja til å lede Technology-divisjonen  i Telenor Norge. 

– Vi står overfor en rekke utfordringer knyttet til utbygging, teknologiskifte, drift og vedlikehold av nettet. Zetterberg har egenskapene vi er ute etter for å lede dette arbeidet. Jeg vil spesielt fremheve hans evne til å ha med seg kundefokuset inn i en tung teknologirolle. Jeg gleder meg til å jobbe tett sammen med Zetterberg fremover, sier Svendsen.

Fakta om Magnus Zetterberg
Født 1. januar 1969, gift, tre barn.
Utdannet ingeniør fra Åsö gymnas
Yrkeskarriere:
• 2009 – DD   CTO Telenor Sverige
• 2006 – 2008 CEO 3G Infrastructure Services AB, Sverige
• 2002 – 2006 CTO 3G Infrastructure Services AB, Sverige
• 2000 – 2002 Account Manager Nokia Networks, Sverige
• 1994 – 2000 Marketing Manager/ Project Manager/ Core Manager , Nokia Networks, Sverige
• 1990 – 1994 Forskjellige roller teknologienheten Ericsson, Sverige

For nærmere informasjon, vennligst kontakt:
Anders Krokan, informasjonssjef Telenor Norge.
Tlf. 952 09 037, epost: anders.krokan@telenor.com