Pressemeldinger

Magnus Zetterberg hjem til Sverige

Telenor Norges teknologidirektør (CTO), Magnus Zetterberg, slutter i stillingen sin.

(Fornebu, 9. mars 2018) Telenor Norges teknologidirektør (CTO), Magnus Zetterberg, slutter i stillingen sin.

- Jeg har hatt tre og et halvt fantastiske år i Norge, og det har vært en stor glede å jobbe sammen med Berit Svendsen og hennes team. Og det Technology-teamet har prestert i løpet av denne tiden, er svært sterkt. Vi har forbedret oss på nær sagt alle områder. Men ukependling over så lang tid mellom Sverige og Norge krever sitt, og av familiegrunner er det på tide å vende tilbake til Sverige for å starte opp igjen der, sier Zetterberg.

- Magnus har vært ansvarlig for store og krevende prosesser som har gjort at vi har lykkes med transformasjonen av Technology-organisasjonen og jeg har satt stor pris på hans bidrag inn i ledergruppen, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Prosessen med å finne en etterfølger er i gang, og leder for Strategi i Technology, Christer Eneroth, vil fungere som konstituert CTO frem til permanent CTO utnevnes.

Zetterberg blir i stillingen ut mars, og han har ennå ikke bestemt seg for hva han nå skal begynne med, men holder mulighetene åpne både for videre Telenor-jobbing eller andre steder.

- Jeg vil sende en stor takk til hele Norge for at alle både innenfor og utenfor Telenor har tatt meg så vel imot, sier Zetterberg.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge

Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900

Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse