Pressemeldinger

Lederskifte i Telenor Norges to største markedsutløp

Bjørn Ivar Moen tar over som ny leder for divisjonen Mobile, og Marina Lønning tar over roret som leder for divisjonen Business.

(Fornebu 26.08.13) Bjørn Ivar Moen tar over som ny leder for divisjonen Mobile, og Marina Lønning tar over roret som leder for divisjonen Business.

– Både Marina Lønning og Bjørn Ivar Moen har gjennom flere år vært ledere i viktige posisjoner i Telenor Norge. Det som kjennetegner dem begge er en sterk gjennomføringsevne, stor markedsforståelse samt et ektefølt engasjement for kundens beste. Jeg er svært fornøyd med at de begge to takket ja til nye og utfordrende lederoppgaver, sier Berit Svendsen, administrerende direktør i Telenor Norge.

Lederskiftene kommer etter at tidligere divisjonsdirektør for Mobile, Stein Erik Vellan, ble utnevnt som administrerende direktør for Telenors nye bulgarske selskap Globul.

Sterk merkevare i tøft marked
– Telenor opererer i et svært krevende marked med sterk konkurranse. Nå får vi to ledere for våre største markedsutløp som kjenner godt til både utfordringene og mulighetene vi står overfor, og som kan videreføre arbeidet uten opphold, sier Svendsen.

Bjørn Ivar Moen (46) har jobbet i ulike roller i Telenor siden 2000 og har blant annet vært leder for Kundeservice bedrift, divisjonene Distribusjon, Product og Business før han nå tar over ledelsen av det største forretningsområdet i Telenor Norge.

– Jeg er takknemlig for tilliten og gleder meg til å jobbe mot privatmarkedet med noen av Norges største og mest profilerte merkevarer. Vi skal fortsette å skape entusiasme hos våre kunder for våre spennende tjenester og vår enestående dekning. Jeg gleder meg til å ta fatt på oppgaven, sier Bjørn Ivar Moen.

Smartere løsninger for bedriftskundene
Marina Lønning (46) har jobbet i Telenor siden 2001, og kommer fra stillingen som markedsdirektør i Telenor Business. Hun har tidligere vært blant annet salgsdirektør for kundeservice i Telenor Business og salgsdirektør for regionene i Telenor Business.

– Jeg er svært motivert for denne nye oppgaven. Jeg kjenner divisjonen godt, og vet at jeg overtar ansvaret for en svært kompetent divisjon som har inngående kjennskap til hvordan det norske bedriftsmarked fungerer. Vi skal sørge for at bedriftskundene jobber smartere og får bedre opplevelser når de er Telenor-kunder, sier Marina Lønning.

Endringen trer i kraft umiddelbart.