Pressemeldinger

Google og Telenor gjør det enklere å kjøpe apper og spill i Google Play

Gjennom et samarbeid med GoogleTM gjør Telenor Norge det nå enklere å finne relevante apper i Google PlayTM. Og for første gang i Norge kan nå Google Play-apper betales via mobilabonnementet.

(Fornebu, 21. mars 2013) Gjennom et samarbeid med GoogleTM gjør Telenor Norge det nå enklere å finne relevante apper i Google PlayTM. Og for første gang i Norge kan nå Google Play-apper betales via mobilabonnementet.

I Google Play er det mer enn 700.000 apper og spill, og tilbudet øker for hver dag. Telenor gjør det nå enklere for brukerne både å laste ned og betale apper med bruk av mobiltelefon.

- Google og Telenor gjør det nå mulig for AndroidTM-brukere å betale enkelt og trygt for apper og innhold over mobilregningen. I tillegg gjør vi det lettere for kundene å finne igjen Telenor-tjenester som Telenor Faktura, Mine Kontakter og Dekningsappen - samt  spennende apper som kundene kanskje ikke kjenner til fra før. Disse appene samler vi under en Telenor-logo i Google Play-butikken, sier Stein-Erik Vellan, leder for Mobile i Telenor.

Lanseringen kommer som følge av et samarbeid mellom Telenor Digital Services og Telenor Norge. - Vi er på konstant søken etter nye tjenester som kan skape økt verdi for kundene, noe avtalen med Google er et eksempel på, sier Rolv-Erik Spilling, leder av Telenor Digital Services.

Google, Android og Google Play er varemerker tilhørende Google Inc.