Pressemeldinger

Endelig kan du se norsk TV-underholdning også i utlandet

Har du vært på ferie i utlandet og ergret deg over du ikke har kunnet strømme favorittserien fra hotellsenga? Nå kommer en gladnyhet – denne sommeren vil TV-innholdet til T-We være tilgjengelig i hele EU.
Denne sommeren opphever T-We geo-blokkering og gjør dermed TV-innholdet tilgjengelig i hele EU.

(Fornebu, 30. april 2019) Har du vært på ferie i utlandet og ergret deg over du ikke har kunnet strømme favorittserien fra hotellsenga? Nå kommer en gladnyhet – denne sommeren vil TV-innholdet til T-We være tilgjengelig i hele EU.

Hvis du har reist ut av landet, har du mest sannsynlig opplevd en såkalt geo-blokkering når du har forsøkt å se TV på nettet. Dette innebærer at din utenlandske IP-adresse registreres og automatisk sperrer nettsteder for norske TV-programmer. Nå opphever Telenor geo-blokkeringen og lar deg se dine favorittprogram på T-We hvor enn du befinner deg i EU.

–Dette betyr at du som kunde nå kan få med deg alt av serier, filmer og norske TV-programmer med på utenlandsreiser. Uavhengig om du skal på familieferie, jobbreise eller på romantisk storbytur, trenger du ikke lenger bekymre deg for spoilere av favorittprogrammet, sier Camilla Amundsen, leder for TV og bredbånd i Telenor.

Strømming på fremmarsj

Undersøkelser fra Telenor viser at strømming av TV har økt med 20 prosentpoeng på ett år, og at vanlig, lineær TV-titting er halvert de siste sju åra. Barn og unge er de største brukerne av strømme-TV.

– Kundene er lite opptatt av hvilke kanaler de har - de er mer opptatt av selve innholdet. Våre undersøkelser viser at barn er blant de aller ivrigste, og dermed kan tilgang til norsk barne-TV komme ekstra godt med på ferien, sier Amundsen.

Med T-We får du tilgang til TV og strømming på PC, Apple TV, mobil og nettbrett. Nå som selskapet opphever geo-blokkeringen får du akkurat den fleksible TV-hverdagen du ønsker. Hvor du vil, når du vil.

Disse endringene gjelder også for Canal Digital.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Anders Krokan, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, e-post: anders.krokan@telenor.com eller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse