Pressemeldinger

Christel Borge blir ny Dipper-sjef

Christel Borge (50) blir daglig leder for mobilselskapet Dipper. Borge har jobbet i Telenor siden 2005.

(Fornebu 19. september 2017) Christel Borge (50) blir daglig leder for mobilselskapet Dipper. Hun kommer fra stillingen som direktør for strategi og konsernsjefens stab (CEO Office) i Telenor Group.

- Vi er svært glade for å få en så erfaren og strategisk sterk leder som Christel Borge til Dipper. Hun vil tilføre Dipper viktig kompetanse og bidra til fortsatt vekst for et selskap som virkelig har blitt mange små- og mellomstore selskapers favoritt, sier Ove Fredheim, styreleder i Dipper og leder for bedriftsmarkedet i Telenor Norge.

Borge har jobbet i Telenor siden 2005 i flere sentrale lederstillinger, og har tidligere jobbet i blant annet Schibsted, McKinsey og Cell Network. Borge har en MBA fra INSEAD og en master fra NTNU. Borge starter i stillingen 16. oktober.

Ikke typisk norsk å være stor
- Jeg gleder meg veldig til å bli en del av Dipper-gjengen, sier Christel Borge.

- Jeg har fulgt selskapet siden oppstarten.De har imponert meg ved å etablere seg som et tydelig lavprisalternativ i et krevende bedriftsmarked, med enkle løsninger og null bindingstid, sier Borge.

Dipper ble opprettet i 2013, og er i dag en solid utfordrer i det norske bedriftsmarkedet.

- Den typisk norske bedriften er ikke store selskaper som Telenor og Statoil, men de mange små og mellomstore bedriftene med under 100 ansatte. Mange av disse har travle dager med lite tid til administrasjon. De trenger et mobilselskap som gjør det enkelt, sier Borge.

Dipper utfordrer de store
Hun gleder seg til å ta på seg utfordrerdrakta.

- Jeg tror både Telenor og Telia blir bedre av å ha et selskap som Dipper å bryne seg på. Nå gleder jeg meg til å bygge videre på de styrkene Dipper har sammen med teamet, sier Borge.

Christel Borge erstatter Åsa Lunde som har gått over i en ny stilling i Get TDC.

Om Dipper
Som første mobilselskap i bedriftsmarkedet har Dipper fjernet lange bindingstider og bruddgebyrer på alle abonnement. I tillegg tilbyr selskapet like lave priser til alle. Dipper er kåret til mobilselskapet med Norges mest tilfredse og lojale bedriftskunder i EPSI Rating Norges mobilundersøkelse for 2016 og 2015. Selskapet eies av Telenor, og Dipper-kundene er sikret Telenors suverene dekning.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.comeller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse