Pressemeldinger

Camilla Amundsen ny leder i Talkmore

Camilla Amundsen tar over ledelsen i Talkmore etter Lars Christian Iuel.

(Fornebu, 17. desember 2015) Camilla Amundsen tar over ledelsen i Talkmore etter Lars Christian Iuel.

– Jeg ser virkelig frem til å ta over som leder for Talkmore. Her er det en meget dyktig gjeng som lever og ånder for å tilby gode og enkle løsninger til kunder som ønsker Telenor-dekning til lave priser, samtidig som vi har den beste servicen. Jeg gleder meg til fortsettelsen, sier Camilla Amundsen.

Amundsen har vært i selskapet i snart et år, og før dette jobbet hun i Telenor Norges strategiavdeling.

Endring i Talkmore
Lars Christian Iuel har tidligere vært CEO i Telenor Pakistan. Han begynner nå i Telenor Norges mobildivisjon der han skal jobbe med strategiske prosjekter. Han har ledet Talkmore i cirka halvannet år.

I løpet av 2015 har Talkmore økt kundeantallet med 20 prosent og omsetningen med 16-17 prosent. Selskapet har gjennomgått en transformasjonsprosess fra en typisk gründer-virksomhet til et mer profesjonelt selskap.

– Jeg er blitt oppriktig glad i Talkmore-gjengen, og er imponert over hvor godt de leverer. Med Camilla som leder er jeg sikker på at den positive utviklingen vil fortsette, sier Lars Christian Iuel.

La det svinge

– Etter å ha ledet Telenors satsning i Pakistan, fikk Lars Christian oppgaven med å bygge Talkmore enda sterkere. Siste året har han hatt med seg Camilla i dette arbeidet, og de to har virkelig fått det til å svinge i selskapet. Jeg er meget fornøyd med at Camilla skal videreføre dette arbeidet, sier leder for mobildivisjonen i Telenor Norge og styreleder i Talkmore, Bjørn Ivar Moen.

Camilla Amundsen er utdannet sivilingeniør i industriell økonomi fra NTNU. Hun har 10 års erfaring fra Accenture Management Consulting. Hun har også vært flere år i Lyse – både i Altibox-ledelsen og som administrerende direktør i deres IT-selskap.

Se bilder nederst under relatert.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt
Anders Krokan, informasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 952 09 037, anders.krokan@telenor.com