Pressemeldinger

Berit Evjen ny regiondirektør i Midt-Norge

Berit Evjen er tilsatt som ny regiondirektør i Telenor Midt-Norge i Trondheim. Evjen kommer fra stillingen som leder i Datametrix region nord. Hun etterfølger Dag Kløvjan, som pensjonerte seg ved årsskiftet.
Berit Evjen er tilsatt som ny regiondirektør i Telenor Midt-Norge fra 1. februar.

(Trondheim, 1. februar 2018) Berit Evjen er tilsatt som ny regiondirektør i Telenor Midt-Norge i Trondheim. Evjen kommer fra stillingen som leder i Datametrix region nord. Hun etterfølger Dag Kløvjan, som pensjonerte seg ved årsskiftet.

Cathrine Moltubak Gulbrandsen, direktør for storkunde i Telenor Bedrift, peker på at Evjen kjenner Telenor og regionen godt etter å ha ledet søsterselskapet Datametrix i seks år.

– Berit har vært i Telenor i en lengre periode tidligere, og kjenner derfor både markedet, kundene og organisasjonen svært godt, sier Gulbrandsen

Berit Evjen (48) kommer fra Tydal i Trøndelag og har vært leder for Region Nord i Datametrix siden januar 2012. Region Nord inkluderer fylkene Trøndelag, Nordland, Troms og Finnmark. Hun vil fortsatt ha ansvaret for denne regionen i Datametrix.

– Dette er en retning begge selskapene har stor tro på; nemlig mulighet for å skape en bedre samhandling og større kraft ut i markedet, og gjennom dette stå sterkere rustet i konkurransen mot andre aktører. Jeg gleder meg veldig til å samle troppene for et felles løft for bedriftskunder med behov for smarte løsninger i Midt- og Nord-Norge, sier Evjen.

Telenor Ucom er også sterkt tilstede i denne regionen, og Telenor satser nå på at salgsressursene i de tre selskapene kan samarbeide bedre til det beste for kundene.

– Med Evjens erfaring fra smarte kommunikasjonsløsninger for bedriftsmarkedet, og Telenors satsing på smarte kommuner, tingenes internett, stordata og robuste kommunikasjonsløsninger tror vi på fortsatt vekst og tett samarbeid med kommuner og bedrifter i regionen i tiden som kommer, sier Gulbrandsen.

For ytterligere informasjon, vennligst kontakt:

Kristine Meek, kommunikasjonssjef i Telenor Norge
Tlf: 918 85 405, e-post: kristine.meek@telenor.comeller ring pressetlf. på 800 80 900
Besøk også vårt nyhetsrom og følg oss på Twitter @TelenorN_presse