Hopp til innhold
dekning
dekning
dekning

Dekning – 4G og 3G

Vi lovet dere tidenes dekningsløft på 4G. Fagekspertene i amobil.no har avsagt dommen.

Suveren vinner av Norges største dekningstest!

Tek.no (tidligere Amobil red. anm.) kjørte fra Kirkenes i øst, til Vestkapp i vest, og fra Lindesnes i sør til Nordkapp i nord. Underveis kjørte de på brede motorveier rundt de største byene, til smale grusveier på høyfjellet. Bilene ble utstyrt med to Samsung Galaxy S5-mobiler og resultatet ble:
Telenor suverent best, nesten alle steder. Se testen på tek.no

Over 4 millioner har 4G-dekning fra Telenor

Vi har best 4G-dekning i hele landet og høyest gjennomsnittshastighet i alle landsdeler. I dag har over 4 millioner nordmenn 4G-dekning fra Telenor og i løpet av 2015 skal 9 av 10 nordmenn ha 4G-dekning fra Telenor! Vi bygger fremdeles ut i fullt tempo for at du skal få den beste opplevelsen, og med 4G på mobilen, er hakkete video, eller treg nedlasting historie. Alt går raskere og med bedre kvalitet; streaming av musikk, film og tv.

Intensiv utbygging av 3G-nettet

I tillegg til utbyggingen av 4G over hele landet, har vi også gjennomført en høyintensiv utbygging av 3G-nettet som kan gi deg nesten like høy fart som med 4G.

Innendørsdekning

Du bruker mobilen din like mye hjemme som på farten. Når vi nå bygger ut 4G-dekningen, vil du oppleve vesentlig bedre innendørs 4G-dekning. Det betyr i praksis at du kan få omtrent like høye hastigheter på 4G som mange har på WiFi (trådløst nett).

Hvordan få 4G-fart på mobilen?

For å få tilgang til de høyeste hastighetene må du ha en 4G-mobil (og SIM-kort med 4G-støtte). Du må i tillegg ha et abonnement som gir full hastighet.
Se våre privatabonnement
Se våre bedriftsabonnement

Få toppfart med Mobilt Bredbånd

Har du Mobilt Bredbånd trenger du utstyr som støtter 4G. Velg miniruter, stor ruter eller modem som støtter 4G og et abonnement som gir full hastighet.
Se våre privatabonnement
Se våre bedriftsabonnement

Nyttig å vite om dekning

Det er mye som kan påvirke hastigheten din, f.eks. vær, topografi, type abonnement, eller om du inne eller ute. Her finner du  nyttige spørsmål og svar om dekning.

Mobil

MOBIL

Mobilt Bredbånd

Mobilt bredbånd

Ta med deg ditt eget trådløse nettverk og vær på nett der du vil.

Se nettbutikken for privatkunder
Se nettbutikken for bedriftskunder 

Dekningsapp

Last ned deknings-appen så kan du sjekke dekningen der du er eller dit du skal.

Last ned fra App Store
Last ned fra Google Play