Mobilforsikring
Mobilforsikring
Mobilforsikring

Forsikring av mobil og nettbrett

Husk forsikring til mobil og nettbrett, så har du en bekymring mindre. Med Mobil og Nettbrettforsikring sikrer du deg mot skade og tap for inntil 10.000,- .

Forsikringen følger SIM-kortet

For kun 99,- i måneden sikrer du din mobil/nettbrett i tillfelle skade eller tyveri for inntil 10.000,-. Forsikringen følger SIM-kortet og gjelder kun den mobilen eller det nettbrettet som SIM-kortet sitter i på skadetidspunktet. Fjernes SIM-kortet fra utstyret vil det ikke lenger være forsikret. Du kan forsikre flere mobiler/nettbrett, men betaler da forsikring per SIM-kort. Forsikringen kan kombineres med alle abonnement, med unntak av Kontantkort. 

Bestill forsikring 

Har du Datatvilling eller Tvilling-SIM? Da kan du også bestille forsikring for disse SIM-kortene på Mine sider. Prisen er den samme og gjelder per SIM-kort. 

Hvilke skader dekkes?

Vannskader, knust skjerm og tyveri er noe av det som dekkes av forsikringen.
For en totaloversikt av hva forsikringen dekker, se vilkår for mobil og nettbrettforsikring 


Avbestilling av forsikring

Ønsker du å avbestille mobilforsikringen din gjør du det på Mine sider eller ved å ringe Kundeservice på telefon 09000.

Når uhellet er ute

Forsikringen følger SIM-kortet og gjelder kun den mobilen eller det nettbrettet som SIM-kortet sitter i på skadetidspunktet. Fjernes SIM-kortet fra utstyret vil det ikke lenger være forsikret. Forsikringen kan kombineres med alle abonnement, med unntak av Kontantkort.

Fant du informasjonen du lette etter?

Sikre mobilen

Sikre mobilen og innholdet ditt, så er det ingen krise hvis du skal bytte til ny mobil.

Sikre mobilen