Hopp til innhold

Hjemmetelefon

NYHET!

Ring så mye du vil til alle telefoner i Norge med abonnementet FriBruk Fast&Mobi

Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni - hjemmetelefon over bredbånd
 
Bredbåndstelefoni fungerer som et vanlig telefonabonnement, men forskjellen er at samtalene går over bredbåndslinjen. Andre betegnelser er VOIP, DSL-telefoni eller Internett-telefoni.

Fasttelefoni

Fasttelefon - hjemmetelefon over analog linje
 
Med fasttelefon fra Telenor kan du ringe så mye du vil, uten at lydkvaliteten blir dårligere. Du har ett felles nummer som alle kan nå hele familien på, og vi har abonnement som passer de fleste.

Kombiner!

Tilbud!
Kjøper du bredbånd i dag, får du seks måneder bredbåndstelefoni med ubegrenset ringing til fasttelefon for 0 kroner. Bestill bredbåndstelefoni og bredbånd.

Ubegrenset ringing!

Nyhet!
Nå kan du ringe så mye du vil til fasttelefon og mobil med FriBruk Fast&Mobil! Gjelder både for bredbåndstelefoni og fasttelefon.

Modernisering av telefonen

Nordmenn er avanserte brukere av telekomtjenester, og i Telenor er vi i gang med et storstilt moderniseringsløft for å møte brukernes behov.
Hvert år investerer vi derfor over 4 milliarder kroner i å oppgradere og modernisere telefon- og datanettene i Norge. Moderniseringen betyr at vi gjør flere ting samtidig. Vi bygger ut mobil- og fibernettet, og vi moderniserer kobbernettet flere steder. Vi vil tilby både telefon- og bredbåndstjeneste på alle disse nettene i all overskuelig framtid.

Gode grunner til å beholde hjemmetelefonen:

  • Ett felles telefonnummer for familien. 
  • En telefon for de gode, lange samtalene.
  • Billigere å ringe til utlandet. 
  • Suveren lyd uten avbrudd.  
  • Ring hjemmefra selv om batteriet på mobilen er tomt.

Endre abonnement

Har du hjemmetelefon fra Telenor og ønsker å endre abonnementet gjør du dette på Mine sider.

Trenger du ny telefon?

Bestiller du nytt eller endrer abonnement, får du nå en gunstig pris på telefon. Velg mellom tre trådløse hjemmetelefoner. 

Gjelder både fasttelefoni og bredbåndstelefoni.