Hjemmetelefon

Hjemmetelefoni
Hjemmetelefon
Hjemmetelefoni

Bredbåndstelefoni

Bredbåndstelefoni - hjemmetelefon over bredbånd

Bredbåndstelefoni fungerer som et vanlig telefonabonnement, men forskjellen er at samtalene går over bredbåndslinjen. Andre betegnelser er VOIP, DSL-telefoni eller Internett-telefoni.


Abonnementsoversikt bredbåndstelefoni

Fasttelefoni

Fasttelefon - hjemmetelefon over analog linje

Med fasttelefon fra Telenor kan du ringe så mye du vil uten at lydkvaliteten blir dårligere. Du har ett felles nummer som alle kan nå hele familien på, og vi har abonnement som passer de fleste.


Abonnementsoversikt fasttelefoni

Kombiner!

Tilbud!
Kjøper du bredbånd i dag, får du seks måneder bredbåndstelefoni med ubegrenset ringing til fasttelefon for 0 kroner. Bestill bredbåndstelefoni og bredbånd.

Ringer du til utlandet?

Nyhet!
Med FriBruk Utland får du inkluderte ringeminutter til 153 land. Supert for deg som ringer til utlandet! Gjelder både for bredbåndstelefoni og fasttelefon.

Modernisering av telefonen

Nordmenn er avanserte brukere av telekomtjenester, og i Telenor er vi i gang med et storstilt moderniseringsløft for å møte brukernes behov.
Hvert år investerer vi derfor over 4 milliarder kroner i å oppgradere og modernisere telefon- og datanettene i Norge. Moderniseringen betyr at vi gjør flere ting samtidig. Vi bygger ut mobil- og fibernettet, og vi moderniserer kobbernettet flere steder. Vi vil tilby både telefon- og bredbåndstjeneste på alle disse nettene i all overskuelig framtid.

Gode grunner til å beholde hjemmetelefonen:

  • Ett felles telefonnummer for familien. 
  • En telefon for de gode, lange samtalene.
  • Billigere å ringe til utlandet. 
  • Suveren lyd uten avbrudd.  
  • Ring hjemmefra selv om batteriet på mobilen er tomt.

Endre abonnement

Har du hjemmetelefon fra Telenor og ønsker å endre abonnementet gjør du dette på Mine sider.

Trenger du ny telefon?

Bestiller du nytt eller endrer abonnement, får du nå en gunstig pris på telefon. Velg mellom tre trådløse hjemmetelefoner. 

Gjelder både fasttelefoni og bredbåndstelefoni.