Nettslett er inkludert i Yng
Se abonnement

Hvis du deler noe med en person, kan det bli delt med mange.

Trakassering og spredning av private bilder på nett er vanskelig å stoppe på egenhånd og gjør at den som blir utsatt for det føler seg hjelpeløs og utrygg. Ingen skal ha det sånn.

I lys av dette har vi lansert Nettslett i samarbeid med HELP forsikring – en tjeneste som gir deg advokatbistand hvis du opplever nettmobbing, eller at noen sprer bilder av deg uten din tillatelse.

Med Nettslett har du et støtteapparat – en dedikert advokat og kontaktperson, som hjelper deg i en vanskelig situasjon. Nettslett er inkludert i alle Yng-abonnement.

info icon

Dette er Nettslett

  • Du får advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets, eller privat innhold kommer på avveie. 

  • Dekker juridisk rådgivning, utgifter til advokat, tapt lønnsinntekt og psykolog.

  • Nettslett gjelder bruker av mobilabonnementet.

info icon

Slik får du hjelp med Nettslett

Har du et problem du trenger hjelp med, går du frem på denne måten:

  1. Ta kontakt med HELP forsikring via www.help.no, på telefon 22 99 99 99 eller ved å sende en mail til post@help.no for å opprette en sak.

  2. Start gjerne med å fortelle hva saken gjelder og hva du trenger hjelp til.

  3. Når saken er registrert blir du kontaktet av en HELP-advokat med kompetanse på rettsområdet som saken gjelder, og som vil være ansvarlig for å følge opp saken din og deg videre.

Du kan også ta kontakt selv om du er usikker på om du kan bruke Nettslett til det du opplever. Da vil du få råd om hvordan du kan håndtere din situasjon.

Nyttig å vite

i

Abonnement med Nettslett

Nettslett er nå inkludert i alle våre private mobilabonnement, inkludert Yng. Ønsker du Svindelforsikring i tillegg til Nettslett anbefaler vi at du sjekker ut ekstratjenesten SAFE.

Les mer om SAFE

i

Dette dekker Nettslett

Forsikringen gir rett til advokathjelp i tilfeller der Medlemmet (bruker av abonnementet Nettslett er tilknyttet) blir utsatt krenkende nettpubliseringer slik dette er definert. 

Krenkende nettpublisering defineres som krenkende og lovstridig informasjon, herunder ytringer, som er publisert om Medlemmet i åpne og fritt tilgjengelige kilder på Internett. 

Krenkende og lovstridige bilder av Medlemmet som er delt i åpne og lukkede kilder uten Medlemmets samtykke.

I tillegg dekker forsikringen utbetaling av beløp til Medlemmet for tap av lønnsinntekt som følge av hendelsen og Medlemmets behov for psykologbistand.

Se vilkår for Nettslett 

i

Hvorfor dukker Nettslett opp på fakturaen min?

Nettslett er inkludert i abonnementet ditt, og medfører ikke ekstrakostnader for deg. Likevel står Nettslett oppført på fakturaen din. Dette er fordi Nettslett er unntatt fra MVA-beregning, og er skilt ut på fakturaen for å vise korrekt MVA. Abonnementsprisen du betaler påvirkes ikke av dette.