Yng er skreddersydd for deg mellom 18 og 28. Du får derfor mange smarte fordeler og sikkerhetsløsninger inkludert i ditt Yng-abonnement.

Data Freedom ikon

Data Freedom Fri hastighet når du trenger det

Få 100 GB ekstra data og fri hastighet i en uke opptil fem uker i året – uten at det koster noe ekstra.

Du velger selv når du ønsker å aktivere Data Freedom – perfekt når du trenger maksimal hastighet, er på ferie, med venner eller når du skal streame yndlingsserien på hytta for eksempel.

Har du Yng Next Normal eller Rask får du maksimal hastighet i perioden Data Freedom er aktiv. Har du Yng Next Maksimal fungerer Data Freedom som en Hastighetsreload.

Mer om Data Freedom >

swap plussforsikring yng

SWAP Pluss Vår aller beste forsikring inkludert

Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP får du automatisk med SWAP Pluss, vår beste forsikring. Om mobilen din blir skadet, mistet eller stjålet får du en tilsvarende mobil etter bare én virkedag - i hele Europa og USA!

Mer om SWAP Pluss >

min sky

Min Sky Ubegrenset lagring av bildene dine

Med Min Sky får du ubegrenset og trygg lagring av bildene og videoene dine. Du kan enkelt organisere bilder i album, dele bilder med venner og familie og laste ned bildene fra skyen på tvers av alle enhetene dine.

Last ned Min Sky eller ta en titt på alt du kan gjøre i appen

se hvem

Se Hvem Full kontroll over ukjente nummer

Med Appen Se Hvem har du nummeroppslag, du kan sjekke om et ukjent nummer er svindelanrop eller telefonsalg og lagre kontaktene dine på et trygt sted. Du kan også søke opp kontakter og adresser i hele Norge. Tjenesten koster vanligvis 49,- /mnd, og er inkludert i Yng uten ekstra kostnad.

Last ned Se Hvem eller les mer om appen

Nettslett

Nettslett Hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett

Nettmobbing, netthets og private bilder på avveie kan skje hvem som helst. Med tjenesten Nettslett kan du få psykologhjelp og advokatbistand hvis du blir utsatt for netthets eller uønsket innhold på nett.

Slik får du hjelp med Nettslett ›

nettvern

Nettvern Tryggere på nett

Nettvern er et filter i Telenor-nettet som lar deg surfe litt tryggere. Filteret hindrer deg i å gå inn på falske nettsider eller lenker som inneholder virus, slik at sjansene for å bli utsatt for identitetstyveri og svindel blir mindre.

Merk deg at Nettvern ikke sensurerer surfingen din, og sporer heller ikke hvilke sider du besøker.

Slik fungerer Nettvern

Du får selvfølgelig også: