WiFi sone

Få tilgang til WiFi over hele Norge. Har du mobilabonnement eller Mobilt Bredbåndsabonnement fra Telenor surfer du uten å betale noe ekstra i Norge.

Tilgang til over 420 WiFi soner

Telenor har over 420 WiFi soner over hele landet. Du finner de på hoteller og konferansesentre. Vi har i tillegg inngått en samarbeidsavtale med Zwisscom og The Cloud som gjør at du får samme tilgang til deres WiFi soner i hele Norge. 

Fri bruk

Med Mobilt Bredbånd eller et mobilabonnement kan du være på nett med WiFi i Norge uten å betale for det. Du kan koble deg til WiFi med en bærbar pc eller mobiltelefon med WiFi nettverk og surfe i vei.
Se alle våre Mobilt Bredbåndsabonnement

Surf i WiFi soner i utlandet

Med Mobilt Bredbånd fra Telenor får du tilgang til over 16.000 soner i Europa. Du kobler deg på nett på samme måte som i en WiFi sone i Norge.
Gå til vår partner The Cloud for mer informasjon.

Slik kobler du til WiFi

  1. Dobbeltklikk på ikonet for Mobilt Bredbånd. 
  2. Klikk Vis alle tilgjengelige nettverk. 
  3. Marker nettverket som heter Telenor, klikk Koble til. 
  4. Ved første innlogging vil det dukke opp et vindu som spør om brukernavn og passord. 
  5. Klikk Hent brukernavn og passord og dette vil fylles ut automatisk. Når meldingen Tilkoblet vises, er du koblet til Internett.

Bruk av WiFi i Norge er inkludert i alle våre mobil- og Mobilt Bredbånds-abonnement, og koster deg ingenting.Priser i Norden for bruk av WiFi med abonnement fra Telenor

Per minutt i Norden 1,25,-
Per minutt utenfor Norden 2,-
Makspris per måned i Norden 599,-
Makspris per måned utenfor Norden
599,-


Priser for WiFi uten abonnement fra Telenor

Per minutt i Norge/Norden 1,25
Per minutt utenfor Norge/Norden 2,-
Makspris per måned i Norge 599,-
Makspris per måned utenfor Norden 599,-
Korttidsabonnement 30 min i Norge(Vær oppmerksom på at korttidsabonnement bestilt via SMS, ikke kan brukes i roamingsoner) 50,-
Korttidsabonnement 60 min i Norge(Vær oppmerksom på at korttidsabonnement bestilt via SMS, ikke kan brukes i roamingsoner)
60,-