Eksperthjelp for mobil

For å gjøre det enkelt for deg har vi samlet sammen et knippe informasjonsfilmer. Her kan du lære deg nyttige funksjoner for iPhone eller Android, og finne ut mer om forskjellige modeller.

Mitt Telenor

Mitt Telenor – appen som som gir deg full kontroll. Les mer om Mitt Telenor

Dette er Mitt Telenor

Med appen Mitt Telenor får du en fullstendig oversikt over ditt kundeforhold. Appen koster ingenting, gir deg en enklere mobilhverdag og lastes ned fra App Store eller Google Play.

Forbruk i utlandet

Unngå ubehagelige overraskelser når du kommer hjem. Her kan du sette grense for bruk i utlandet, finne prislister og kjøpe alle tilgjengelige tilleggstjenester.

Bestille ekstra data

I Mitt Telenor kan du se brukt og gjenstående data, og om du er i ferd med å bruke opp din inkluderte data kan du enkelt bestille ekstra datapakker.

Betale faktura

Se fakturadetaljer, betalt fakturaen din med Vipps eller utsett fakturaen om du trenger litt ekstra tid.

Mitt Telenor Sikkerhet

Mitt Telenor kommer med et eget sikkerhetstillegg for Android-mobiler. Se filmen og lær hvordan du kan bruke tjenesten Antivirus og Sikker Surf.

iPhone

Hvordan laste ned en app til iPhone

Det er enkelt å laste ned en app fra App Store, og med appene du liker installert på mobilen får du utnyttet smarttelefonen sine muligheter.

Hvordan koble seg til et trådløst nett med iPhone

Surf på nettet med mobilen, se her hvordan du kobler deg til et trådløst nett med en iPhone. Med trådløs internettilkobling trenger du ikke tenke på kostnader for datatrafikk.

Hvordan få hurtigtilgang til kamera på iPhone

Se videoen og lær hvordan du raskt kan få tilgang til kamera på en iPhone. Ta bilder eller video uten å måtte bruke tid på å lete etter kamera-appen.

Hvordan få oversikt over databruk på iPhone

Unngå ubehagelige overraskelser på mobilregningen. Gjennom noen enkle steg kan du få full oversikt over hva du faktisk bruker av datatrafikk på din mobil.

Hvordan bytte kodelås på iPhone

Kodelåsen på din iPhone kan nemlig endres. Bytt til en kode med selvvalgte tall så blir den lettere å huske.

Hvordan svare ekstra raskt på meldinger med iPhone

Spar tid, lær deg å bruke hurtigsvar på din telefon. Da kan du enkelt svare på meldinger uten å måtte låse opp mobilen.

Hvordan gjøre raskere søk på iPhone

Spotlight er en søkefunksjon du finner på iPhone. Med et Spotlightsøk kan du enkelt finne frem til alt på telefonen. Du kan også søke på internett eller direkte i Wikipedia.

Hvordan legge til favoritter i kontaktlisten på iPhone

Familie, venner, kjæresten eller en jobbforbindelse du snakker ofte med blir enklere og raskere å kontakte ved å legge dem til i favorittlisten.

Hvordan lage et trådløst nettverk med iPhone

Bruk mobilen din som trådløs ruter. Se hvordan du kan bruke en iPhone til å få nettilgang på andre enheter, som for eksempel PC, Mac eller nettbrett.

Hvordan endre PIN-kode på iPhone

Bytt PIN og unngå problemet med glemt PIN, feil PIN og låst telefon. Husk din PIN enklere med egenvalgte tall slik at du aldri mer må skrive inn en PUK-kode.

Android

Hvordan legge til en mailkonto på Android

Appen for e-post kan kobles opp mot en eller flere mailkontoer. Legger du til mailkontoene dine kan du enkelt lese, skrive og sende e-post rett fra mobilen.

Hvordan laste ned en app til Android

Last ned apper slik at du kan utnytte alle mulighetene en smarttelefon har å by på. Det er enkelt å laste ned apper og om du ikke bruker dem, er de like enkle å slette.

Hvordan få oversikt over databruk på Android

Å ha oversikt over egen databruk er nyttig. Så uansett om du bruker mye eller lite data i måneden, vil denne funksjonen hjelpe deg å kontrollere ditt forbruk.

Hvordan endre PIN-kode på Android

Gjennom noen enkle steg i menyen på mobilen, kan du tilpasse PIN-koden din, slik at du får den koden du selv ønsker på SIM-kortet.

Hvordan endre skjermlås på Android

Du kan selv velge hvilken type skjermlås du vil ha på telefonen. Dette er et enkelt sikkerhetstiltak og en god måte å beskytte mobiltelefonen din på.

Hvordan lage snarvei til kontakter på Android

Med en snarvei på mobilens startskjerm kan du enkelt og raskt ringe opp, sende SMS eller starte en videosamtale med dine favorittkontakter.

Hvordan lage din egen hurtigsvarmelding Android

Av og til passer det dårlig å ta telefonen, men med en egen hurtigsvarmelding kan du avvise innkommende samtaler på en hyggelig og personlig måte.

Hvordan spare batteri på Android

Forleng batteritiden for telefonen. Med bare noen enkle grep kan du unngå at mobilen din sluker strøm.

Hvordan opprette en Google Play-konto

Opprett en Google Play-konto for å starte nedlastingen av apper. Det er raskt, enkelt og koster ingenting. Du får også din egen gmail-konto, tilgang til google plus og mye mer.