Yng
Går favorittsangen på repeat? Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din.

Bruk dataen din på noe annet enn streaming av musikk. Music Freedom er inkludert og automatisk aktivert i alle Yng-abonnement. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat, Audiomack og Google Music.

Yng har bruk i utlandet inkludert og Music Freedom fungerer selvfølgelig i hele EU. Du trenger derfor ikke å skru av musikken når du drar av gårde.

Husk at tjenesten kun gjelder musikk, det vil si at ved å spille av for eksempel podkast eller videoer så brukes det av datakvoten på abonnementet. Det er ofte mulig å justere innstillinger i appen slik at ikke videoer spilles av.

Mer om Music Freedom

?

Er abonnement hos strømmetjenestene inkludert i Yng?

Nei. Du må selv ha og betale for et streamingabonnement (eller gratisversjon), men datamengden som brukes på å streame musikk vil ikke trekkes av inkludert mengde i abonnementet.
?

Hva skjer med Music Freedom når jeg er tom for data?

Med Datakontroll Norge aktivert vil Music Freedom stanses når inkludert data er oppbrukt. Selv om strømming av musikk ikke spiser av datakvoten din, må du ha data for at Music Freedom skal fungere, dette er på grunn av reglene rundt nettnøytralitet. Når du er tom for data kan du kan enkelt bestille en ekstra datapakke i Mitt Telenor-appen.

?

Vil nedlastning av offline spilleliste trekkes fra data?

Nei. All datatrafikk gjennom musikkstrømmetjenestene går utenom den inkluderte datamengden i abonnementet.
?

Kan Music Freedom kombineres med abonnementene Frihet eller U18?­

Ja. Music Freedom kan bestilles som en tilleggstjeneste for 49,- per måned av alle kunder med et Frihet eller U18-abonnement.

?

Informasjon til tjenestetilbydere

Music Freedom er et åpent konsept for alle tilbydere av abonnementstjenester for musikkstrømming, hvor tilbyderen har klarert innholdsrettighetene for det norske markedet.

Telenor har i dag støtte for Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Beat, Audiomack og Google Play Music – og er i ferd med å inkludere flere tilbydere. Det er ingen finansielle forpliktelser knyttet til Music Freedom, dvs ingen tilbydere betaler Telenor for å inkluderes i Music Freedom.

For at en ny tilbyder skal kunne inkluderes i Music Freedom, må Telenor kunne gjenkjenne datatrafikken i vårt mobilnett. Dette må konfigureres og testes før lansering. I den forbindelse vil det være behov for informasjon om for eksempel hvilke IP-adresser, vertsnavn og protokoller som tilbyderen benytter for å levere innholdet til brukernes mobiltelefoner.

I tillegg må det være mulig for kunden å endre innstillinger slik at video ikke spilles av. Dette er fordi det kun er nulltaksering av musikk, og ikke videoer.

Tilbydere av musikktjenester kan ta kontakt på e-postadresse: musicfreedom@telenor.no. Henvendelser om ditt abonnement besvares kun ved å kontakte kundeservice.