Ikon for Ekstra Data-SIM
Ekstra SIM gjør det enkelt å dele dataen din på flere enheter, eller du kan få et SIM-kort til reservemobilen.

Dette er Ekstra SIM

Men denne Goodien får du et ekstra SIM-kort, velg mellom Data-SIM og Tvilling-SIM. 

Merk! Betaler du ikke abonnementet selv får du bestilt Goodien, men eier må bestille det ekstra SIM-kortet. Se spørsmål og svar om SIM-kort

Ekstra Data-SIM

Vil du surfe med nettbrettet i tillegg til mobilen? Med Data-SIM velger du selv hvor du vil bruke din inkluderte datamengde.

Du får et SIM-kort som du kan bruke i både nettbrett, PC eller ruter. Perfekt om du f.eks. vil surfe og streame på stor skjerm.

Ekstra Tvilling-SIM

Trenger du et ekstra SIM-kort til en annen mobil? Velger du Tvilling-SIM kan du bruke to mobiler med samme abonnement og samme nummer.

Du får et ekstra SIM-kort som du f.eks. kan bruke i en annen mobil. Det gjør det enkelt å bruke to mobiler, uten at du trenger å bytte SIM-kort.

Nyttig å vite

i

Om Yng og Goodies

Yng er et abonnement bare for deg mellom 18-28 år.

Goodies er 12 ekstra fordeler du som Yng-kunde kan velge blant – noe du får i tillegg til Nettslett, Music Freedom og SWAP Plussforsikring som alltid er inkludert i alle Yng-abonnement.

  • Hver Goodie har en varighet på tolv måneder fra datoen den ble valgt. 
  • Om du bytter til et abonnement med færre Goodies, forsvinner den du sist valgte. Valgte du de samtidig, må du ta et valg om hvilken som skal fjernes.
  • Går du opp igjen i porteføljen innen tolv måneder, får du tilbake den Goodien du mistet sist. 
  • Velger du å bruke angreretten på ditt abonnementkjøp, vil du miste samtlige Goodies, bortsett fra fysiske Goodies, f.eks. Powerbank med Ladeavtalen og Gadgets.

Lurer du på noe mer? Se spørsmål og svar