Yng - et abonnement bare for deg mellom 18 og 28 år. Med Yng surfer du på verdens raskeste mobilnett.

Nå! Prøv Yng i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.

Ja, jeg vil prøve Yng

Stream musikk uten å bruke dataen din - i hele EU/EØS.

yng

Streamer du mye musikk på mobilen? Music Freedom lar deg streame så mye musikk du vil uten å bruke av din inkluderte data. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat og Google Music, og fungerer i hele EU/EØS.

Bytt tale mot mer data. Du bestemmer.

yng

Bytt bort fri tale, få 60 samtaler og 1 GB ekstra data. Data Switch styrer du selv i appen Mitt Telenor og du kan endre én gang per kalendermåned. Går du over de 60 samtalene, koster det bare 1,- per ekstra samtale.

Ikke stress med forsikring, det får du med.

yng
Har du Yng og kjøper ny mobil med SWAP får du automatisk med SWAP Pluss, vår beste forsikring. Om mobilen din blir skadet, mistet eller stjålet får du en tilsvarende mobil bare én virkedag etter - i hele Europa!

Med Yng har du fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data i Norge og EU/EØS. Vær oppmerksom på at egne priser gjelder fra Norge til utlandet, for fly, offshore og skip, til spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS.
Fri fart. Teoretisk hastighet opptil 300 Mbit/s, forventet opptil 100 Mbit/s. Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Mer om fart og dekning.

Velg ditt abonnement

Kun abonnement, bestill via tabellen.
Abonnement og mobil, bestill her >

Det er ingen binding på våre abonnement.

Abonnement og kampanjer

i

Prøv oss i 2 måneder­

Kampanje! Nå kan du prøve Yng i 2 måneder. Pengene tilbake-garantien gjelder for:

  • Nye eller porterte nummer til Telenor, og kun én gang per nummer.
  • Kunder som ikke har binding på sitt abonnement. 
  • Kan kombineres med SWAP. Kun månedspris for abonnement blir refundert, ikke SWAP-månedsprisen.

Er du ikke fornøyd, får du månedsprisene tilbake ved å kontakte Kundeservice på 915 09000 innen 60 dager. Garantien trer i kraft hvis nummeret sies opp eller utporteres.

i

Vilkår SWAP Pluss

Erstatningsmobil forutsetter SWAP-avtale på 24 mnd. og Yng-abonnement uten binding. Erstatningsmobil leveres innen en virkedag. Skaden/tapt mobil må godkjennes innen kl. 16 på en virkedag (norsk tid).

i

Informasjon til tjenestetilbydere

Music Freedom er et åpent konsept for alle tilbydere av abonnementstjenester for musikkstrømming, hvor tilbyderen har klarert innholdsrettighetene for det norske markedet. 

Telenor har i dag støtte for Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Beat og Google Play Music – og er i ferd med å inkludere flere tilbydere. Det er ingen finansielle forpliktelser knyttet til Music Freedom, dvs ingen tilbydere betaler Telenor for å inkluderes i Music Freedom. 

For at en ny tilbyder skal kunne inkluderes i Music Freedom, må Telenor kunne gjenkjenne datatrafikken i vårt mobilnett. Dette må konfigureres og testes før lansering. I den forbindelse vil det være behov for informasjon om for eksempel hvilke IP-adresser, vertsnavn og protokoller som tilbyderen benytter for å levere innholdet til brukernes mobiltelefoner. 

I tillegg må det være mulig for kunden å endre innstillinger slik at video ikke spilles av. Dette er fordi det kun er nulltaksering av musikk, og ikke videoer.

Tilbydere kan ta kontakt på e-postadresse: musicfreedom@telenor.com.