Jente med mobil
Mange opplever trusler og krenking på nett, men med nyheten Nettslett som er inkludert i Yng får du nå hjelp hvis dette skulle skje med deg.

Trakassering på nett kan ta mange former. Enten det er sårende meldinger, trusler eller spredning av bilder - nettmobbing foregår ofte i det skjulte og anonymt. Havner du i en situasjon der du blir krenket, mobbet, misbrukt eller truet på nett, er det vanlig å føle seg hjelpeløs og ikke vite hva man skal gjøre.

Med nyheten Nettslett kan du nå få hjelp til å fjerne uønsket innhold på nett.

Gladmelding! Nettslett er inkludert i våre abonnement for barn og unge (U11, U18 og Yng) - har du allerede et av disse er tjenesten lagt til automatisk.
Nettslett - bare en av flere fordeler i Yng!

Slik fungerer Nettslett

Har du et problem du trenger hjelp med må du først opprette en sak. Alle Nettslett-saker går gjennom HELP forsikring som du kontakter via www.help.no, på telefon 22 99 99 99 eller ved å sende en mail til post@help.no.

Når saken er registrert blir du kontaktet av en HELP-advokat med kompetanse på rettsområdet som saken gjelder, og som vil være ansvarlig for å følge opp saken videre.

Nyttig å vite

i

Abonnement med Nettslett

Nettslett er inkludert i U11, U18 og Yng. Har du et annet abonnement kan du få tilgang til Nettslett via tilleggstjenesten Sikker ID.
Les mer om Sikker ID