Music Freedom

Music Freedom
Hører du mye på musikk? Med Music Freedom kan du streame så mye musikk du vil uten å bruke av dataen din.

Music Freedom er inkludert i Fleksi, Yng og U18, men kan bestilles som en tilleggstjeneste for kun 49,-/mnd av deg med et Medium, Trygg eller U11-abonnement. Tjenesten støtter Spotify, Tidal, Apple Music, Deezer, Beat, Audiomack og Google Music, og fungerer i hele EU/EØS.

Husk at tjenesten kun gjelder musikk, det vil si at ved å spille av for eksempel podkast eller videoer så brukes det av datakvoten på abonnementet. Det er ofte mulig å justere innstillinger i appen slik at ikke videoer spilles av.

Bestill Music Freedom

Mer om Music Freedom

?

Hvem kan bestille Music Freedom?

Music Freedom kan bestilles av deg med et Medium, Trygg- eller U11-abonnement. Tjenesten bestilles i Mitt Telenor-appen eller på Mine sider. Fleksi, Yng og U18 har Music Freedom inkludert, se alle abonnement >
?

Hva skjer med Music Freedom når jeg er tom for data?

Selv om strømming av musikk ikke spiser av datakvoten din, må du ha data for at Music Freedom skal fungere, dette er på grunn av reglene rundt nettnøytralitet. Når du er tom for data kan du kan enkelt bestille en ekstra datapakke i Mitt Telenor-appen.
?

Vil nedlastning av offline spilleliste trekkes fra data?

Nei. All datatrafikk gjennom musikkstrømmetjenestene går utenom den inkluderte datamengden i abonnementet.
?

Informasjon til tjenestetilbydere

Music Freedom er et åpent konsept for alle tilbydere av abonnementstjenester for musikkstrømming, hvor tilbyderen har klarert innholdsrettighetene for det norske markedet.
Telenor har i dag støtte for Spotify, TIDAL, Apple Music, Deezer, Beat, Audiomack og Google Play Music – og er i ferd med å inkludere flere tilbydere. Det er ingen finansielle forpliktelser knyttet til Music Freedom, dvs ingen tilbydere betaler Telenor for å inkluderes i Music Freedom.
For at en ny tilbyder skal kunne inkluderes i Music Freedom, må Telenor kunne gjenkjenne datatrafikken i vårt mobilnett. Dette må konfigureres og testes før lansering. I den forbindelse vil det være behov for informasjon om for eksempel hvilke IP-adresser, vertsnavn og protokoller som tilbyderen benytter for å levere innholdet til brukernes mobiltelefoner.
I tillegg må det være mulig for kunden å endre innstillinger slik at video ikke spilles av. Dette er fordi det kun er nulltaksering av musikk, og ikke videoer.
Tilbydere av musikktjenester kan ta kontakt på e-postadresse: musicfreedom@telenor.no. Henvendelser om ditt abonnement besvares kun ved å kontakte kundeservice.