Med en miniruter i huset, bilen eller på hytta, kan du dele dataen i abonnementet ditt med andre. Nå får du  miniruter til halv pris ved kjøp av mobilabonnementet Fleksi, Yng 15 GB eller Yng 30 GB.

Dette er tilbudet

  • Miniruter Huawei E5786 4G+. Før 1.399,- Nå kun 699,-
  • Data-SIM. SIM-kort som settes i miniruteren og gjør datadelingen mulig. Månedspris: 29,-
  • Tilbudet gjelder ved bestilling av mobilabonnementet Fleksi, Yng 15 GB eller Yng 30 GB (og for de som har et av disse abonnementene)

Del data med 10 enheter samtidig 

Har du mobilabonnement med nok data og Data-SIM, kan du sette Data-SIM i ruteren og bruke data fra mobilabonnementet ditt på mobil, pc eller nettbrett. Husk at du også kan bruke miniruteren i utlandet – all bruk er inkludert i hele EU/EØS! Mobilen med mobilabonnementet det deles fra, trenger ikke å være samme sted som miniruteren for at datadelingen skal virke.

Velg abonnement

i

For deg som har et abonnement

Har du allerede et av abonnementene tilbudet gjelder og vil bestille miniruter til halv pris velger du abonnementet du har nå, og legger inn det mobilnummeret Data-SIM-kortet skal knyttes til. Abonnementet ditt blir videreført, og vi sender deg miniruter og Data-SIM i posten. Du vil etter bestilling fortsatt ha kun ett abonnement.

Har du allerede miniruter? Bestill Data-SIM her.