FriFamilie

FriFamilie

Med FriFamilie får du én samlefaktura for alle private mobilabonnement i familien. Er kontantkortet tomt, er det likevel mulig å ringe til familien.

Ring, send SMS og MMS til hverandre for 0,-. En FriFamilie kan ha opptil 7 medlemmer, men det er kun en person som kan stå som ansvarlig. På Mine sider kan du legge til, eller fjerne medlemmer. 

Merk! Fra 15. mai er det ikke lenger mulig å opprette FriFamilie. Eksisterende avtaler vil løpe som normalt, men det vil ikke lenger være mulig å fjerne/legge til hjemmetelefon-nummer i avtalen.

?

Hvem kan være med i FriFamilie?

En FriFamilie kan ha opptil 7 medlemmer. Maks 6 av medlemmene kan være mobilabonnement. Du kan også inkludere 2 bedriftsabonnement. Inntil 3 av medlemmene kan ha kontantkort. Minimum 1 av medlemmene må være et betalende privatabonnement.

?

Kan jeg ringe/sende SMS med tomt kontantkort?

Du kan alltid ringe innenfor din FriFamilie, selv om kontantkortet er tomt. For å sende SMS må du ha en saldo på minimum 1,-, men du betaler likevel ikke for å sende SMS.
?

Hva betaler bedriftabonnenter?

Bedriftsabonnenter betaler kun 0,59,- i oppstartspris per samtale. Minuttprisen er 0,-. Har du et abonnement med inkluderte minutter vil samtaler innenfor din FriFamilie bruke av de inkluderte ringeminuttene. Har du brukt opp de inkluderte minuttene betaler du kun oppstartspris. For SMS og MMS med bedriftsabonnement er det vanlig pris.
?

Vil samtaler innad i FriFamilie påvirke inkluderte ringeminutter?

Nei. Samtaler innad i FriFamilie vil ikke berøre private abonnement med inkluderte ringeminutter. Men hvis du har et bedriftsabonnement med inkluderte ringeminutter vil samtaler innenfor din FriFamilie bruke av de inkluderte ringeminuttene.
?

Gjelder FriFamilie utenfor Norge?

Nei, FriFamilie gjelder kun i Norge. Alle medlemmer betaler vanlig utenlandstakst avhengig av hvilket mobilabonnement de har.