Yng

Som Yng-kunde har du Datakontroll inkludert, slik at du aldri bruker mer data enn det du har i abonnementet. Går du tom for data, kan du alltid kjøpe en ekstra datapakke.

Bestem selv - vil du ha full kontroll eller aldri gå tom for data?

Datakontroll er automatisk aktivert på alle Yng-abonnement og sørger for full stopp når du har brukt opp den inkluderte datamengden i abonnementet ditt. Trenger du mer data en måned, kan du kjøpe en ekstra datapakke i Mitt Telenor-appen.

Ønsker du ikke at bruken din stoppes når den inkluderte datamengden er brukt opp, kan Datakontroll enkelt deaktiveres i Mitt Telenor-appen. Dersom du går tom for data, får du automatisk den datamengden du har i abonnementet ditt - til halv pris! Om du bruker opp den ekstra dataen, får du automatisk en ny pakke og dette kan gjentas opp til fem ganger.

Mer om Datakontroll

?

Hvordan kan jeg deaktivere Datakontroll?

Du kan deaktivere Datakontroll i Mitt Telenor-appen. Gå inn på «Aktive tjenester» og deretter «Datainnstillinger». Der bestiller du Data Reload. Når du bestiller Data Reload blir Datakontroll automatisk avbestilt.
?

Hvilke datapakker kan jeg kjøpe med Datakontroll aktivert?

Har du Datakontroll aktivert og går tom for data, kan du velge mellom to forskjellige datapakker.
  • Datapakke på 1 GB for 49,-
  • Datapakke med samme datamengde du har inkludert i abonnementet ditt -  til halv pris av månedsprisen!
    Har du f.eks. Yng 6 GB til 349,- kan du kjøpe 6 GB for kun 174,50,-
?

Hvordan får jeg ekstra data med Datakontroll deaktivert?

Med Data Reload får du automatisk en ekstra datapakke når du har brukt opp din inkluderte data. Størrelsen på datapakken er samme datamengde som du har i abonnementet ditt – til halv pris av månedsprisen!

Bruker du opp den ekstra datapakken, får du en ny datapakke. Dette kan gjentas opptil fem ganger før Datakontroll automatisk skrus på igjen. Om dette skjer, så får du ikke deaktivert Datakontroll, men den deaktiveres automatisk den 1. i neste måned.

Du får SMS-varsel før du har brukt opp inkludert datamengde og for hver gang en ny datapakke aktiveres.

?

Hva skjer med Music Freedom når jeg er tom for data?

Med Datakontroll aktivert vil Music Freedom stanses når inkludert data er oppbrukt. Selv om strømming av musikk ikke spiser av datakvoten din, må du ha data for at Music Freedom skal fungere, dette er på grunn av reglene rundt nettnøytralitet. Når du er tom for data kan du kan enkelt bestille en ekstra datapakke i Mitt Telenor-appen.