Trygt abonnement for de minste

U11

Velg en trygg start for de minste barna. Med U11 får barna et abonnement tilpasset deres bruk og du som forelder har full kontroll på bruk og kostnader. Månedsprisen for U11 er kun 99,-.

Mange foreldre velger kontantkort når barnet får sin første mobil, men lader du for mer enn 99,- i måneden lønner det seg heller å velge et abonnement. Da får du bedre kontroll over bruken og mobilregningen, og du slipper å lade når kontantkortet er tomt.

Inkludert i U11

I abonnementet U11 har fri bruk av ringeminutter/SMS/MMS og 100 MB data inkludert. Inkludert mengde gjelder bruk i Norge og innen EU/EØS. At abonnementet har fri bruk av ringeminutter, betyr at barnet alltid kan ringe hjem - noe som gir ekstra trygghet.

Min Sky Ubegrenset lagring av mobilbildene dine. Unge mobilbrukere er ofte glad i å ta bilder med mobilen, og med Min Sky frigjøres plass på mobilen når alle bildene lagres i skyen.

Data Rollover Ubrukt data overføres automatisk til neste måned.

Telenor-dekning Rå dekning og fart - overalt!

Med U11 har du fri bruk av minutter, SMS, MMS og inkludert data i Norge og EU/EØS. Vær oppmerksom på at egne priser gjelder fra Norge til utlandet, for fly, offshore og skip, til spesialnumre og bruk utenfor EU/EØS.
Fri fart. Teoretisk hastighet opptil 300 Mbit/s, forventet opptil 100 Mbit/s. Hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold. Mer om fart og dekning.