Bli ferieklar med Telenor

Ferieklar med Telenor

Har du alt som har med mobil og abonnement på plass før ferien? På denne siden finner du noen nyttige tips for deg og familien.

Det finnes ikke dårlig vær – bare lite data

Megabytene går fortere i ferien, uansett om du er i Norge eller utlandet. Med Fleksi – abonnementet som tilpasser seg deg, slipper du å bekymre deg over databruk og uforutsette kostnader i ferien. Med fri bruk i EU og EØS er også skyhøye roaming-kostnader historie!

Vil du prøve Fleksi i ferien? Vi har ingen binding på abonnementene våre ›

Jente som mister mobilen i vannet

Uhell kan skje den beste

Sommeren er høysesong for mobiltyveri og mobiluhell generelt. Da er det godt å vite at med SWAP Plussforsikring får du en tilsvarende mobil etter en virkedag – i hele Europa!

PS! Med Mine Kontakter er også kontaktene dine trygge hvis du skulle miste mobilen › 

Ta vare på feriebildene

Perfekt til ferien! Husk at du har ubegrenset lagring av mobilbildene dine i appen Min Sky. Du kan velge å lagre bildene dine automatisk i skyen så du alltid har en trygg backup hvis noe skulle skje med mobilen din i løpet av ferien. Med Min Sky kan du blant annet: 
Jente som mister mobilen i vannet

Del på dataen

På tur er det bare et spørsmål om tid før noen går tom for data. Med en miniruter i bagasjen kan du enkelt dele dataen i abonnementet ditt med de rundt deg på tur, i båten, campingvogna eller på hytta. Har du Fleksi, Yng 12 GB, Yng 15 GB eller Yng 30 GB, får du nå halv pris på miniruter.

Ta med deg TV-underholdningen på ferie

Med T-We-appen kan du se TV-serier, filmer eller direkte-TV der du er – nå også i hele EU og EØS.