Klar for høsten med Telenor

Ferieklar med Telenor

Høsten er her, og jobb, skole eller studier i gang! Har du alt som har med mobil og abonnement på plass? Her finner noen tips som kan være nyttige.

Det finnes ikke dårlig vær – bare lite data

Megabytene går fort i ferien, men også i hverdagen. Med Fleksi – abonnementet som tilpasser seg deg, slipper du å bekymre deg over databruk og uforutsette kostnader. Med fri bruk i EU og EØS er også skyhøye roaming-kostnader historie!

Jente som mister mobilen i vannet

Uhell kan skje den beste

Sommeren er høysesong for mobiltyveri, men uhell kan skje når du minst venter det. Da er det godt å vite at med SWAP Plussforsikring får du en tilsvarende mobil etter en virkedag – i hele Europa!

PS! Med Mine Kontakter er også kontaktene dine trygge hvis du skulle miste mobilen › 

Ta vare på feriebildene

Har du tatt mange fine bilder i sommer? Husk at du har ubegrenset lagring av mobilbildene dine i appen Min Sky. Du kan velge å lagre bildene dine automatisk i skyen så du alltid har en trygg backup hvis noe skulle skje med mobilen din i løpet av ferien. Med Min Sky kan du blant annet: 

Del på dataen

På tur er det bare et spørsmål om tid før noen går tom for data. Med en miniruter kan du enkelt dele dataen i abonnementet ditt med de rundt deg på hytta eller i bilen. Har du Fleksi, Yng 12 GB, Yng 15 GB eller Yng 30 GB, får du nå halv pris på miniruter.