Min Sky – trygg bildelagring fra Telenor

Min Sky

Å lagre bildene dine trygt har aldri vært enklere! Er du redd for å miste verdifulle bilder? Da skal du ta i bruk lagringstjenesten Min Sky. Som Telenor-kunde har du ubegrenset lagringsplass inkludert i abonnementet ditt.

Med Min Sky kan du knipse og lagre så mange bilder du ønsker, uten å tenke på kostnader eller bekymre deg for å gå tom for lagringskapasitet.

Bildene lagres automatisk i skyen, slik at de alltid er trygge – uansett hva som skulle skje med mobilen din – samtidig som du kan frigjøre verdifull plass.

apple_nyandroid_ny

Populære funksjoner og fordeler med Min Sky

Min Sky

Ubegrenset bildelagring

Som Telenor-kunde har du ubegrenset lagringsplass inkludert i ditt abonnement. Det betyr at du kan knipse og lagre så mange bilder du ønsker, uten å tenke på kostnader eller bekymre deg for å gå tom for lagringskapasitet.
Min Sky

Enkel å bruke

Bildene dine lastes automatisk opp til Min Sky og sorteres i en tidslinje slik at du enkelt kan finne tilbake til de bildene du ønsker å se.
Min Sky

Frigjør plass på mobilen

Alle bilder og videoer som er lastet opp til Min Sky er trygt lagret i skyen (dvs. sikre servere i Norge). De kan derfor trygt slettes fra mobilen din for å frigjøre lagringsplass.
Min Sky

Lag album sammen med familien

Du kan bruke album til å organisere bildene dine. Du kan også dele og samarbeide om et album med venner og familie. Da kan dere f.eks. samle de beste bildene fra ferien i samme album.
Min Sky

Bildene dine er tilgjengelige på alle enheter

Uansett om du bruker mobil, nettbrett eller PC/Mac, så har du alltid tilgang til bildene dine i Min Sky.
Min Sky

Bilder lagres i originalkvalitet

I motsetning til mange andre tjenester komprimeres aldri bildene dine i Min Sky. De vil alltid bli lagret i full oppløsning.

Nyttig å vite

i

Min Sky med Mobilt Bredbånd

Har du Mobilt Bredbånd fra Telenor, last ned Min Sky, logg inn på Mine sider og bestill din inkluderte lagringsplass.

i

Min Sky Album

Du kan også dele bildene dine med familie og venner i et Album. Alle du inviterer kan legge til bilder og kommentarer. Enkel, morsom og privat deling. Bilder du ikke deler vil kun være synlig for deg. Les mer om Min Sky Album >

i

Mer lagringsplass

Har du Fleksi/Medium/Trygg/Yng/U18/Frihet får du ubegrenset lagring av mobilbilder. Er du Bredbåndskunde eller har et annet mobilabonnement kan du bestille følgende:
  • 10 GB for 19,- per måned
  • 50 GB for 49,- per måned

Bestill på Mine sider, i Mitt Telenor, eller send SMS Min Sky 10 GB / Min Sky 50 GB til 1999 hvis du er mobilkunde.

i

Hjelp til Min Sky