Kort innholdsoppsummering

Del minnene dine i Historier

  Når du bruker Min Sky så er Historier en enkel, morsom og privat bildedelings-funksjon du garantert vil få mye glede av. Her får du en kort innføring i hvordan Historier kan brukes pluss noen nyttige tips. 

Slik fungerer Historier

Nå kan du begynne å laste opp minnene dine ved hjelp av Lag Historier. Dette er superenkelt og tar bare et par sekunder (avhengig av hvor mange bilder som skal lastes opp).
•    Åpne Min Sky-appen på mobilen eller nettbrettet
•    Klikk på "Lag en Historie”
•    Velg bilder du ønsker å legge til din Historie
•    Velg en tittel til din Historie
•    Del Historien med dine venner og familie ved å klikke på "del"-knappen

Nyttig å vite
Det er mange måter å dele en historie på. Du kan sende en lenke som SMS, som e-post eller du kan dele den via Facebook, Twitter, Viber eller andre apper du har installert på mobilen.

Ønsker du å slette en historie? Velg Historien, swipe til venstre og velg "slett".

Hvis du mottar en historie fra noen du kjenner og ønsker å lagre bildene, gjør du slik:  
•    Velg Historien
•    Swipe til høyre
•    Velg "lagre"

Du kan også lage en Historie kun til eget bruk for organisering av bilder.

Trygt og privat

Bilder og opplevelser er viktig for oss, og vi ønsker å ta vare på dem uten at de blir allemannseie. Når du lager en historie med bilder som du ønsker å beskytte litt ekstra, kan du velge å låse den med et passord.  
•    Velg Historien
•    Swipe til høyre
•    Trykk på hengelåsen
•    Tast inn ønsket passord

Du må selv sende passordet til de historien deles med. De du deler passordet med får tilgang til historien din. Passord kan fjernes fra en låst Historie ved å velge "lås opp".