TV-arkiver, apper og strømmetjenester

Arkivtjenester - se program etter at de har gått

De fleste kanalene vi tilbyr har arkiver med tidligere programmer, filmer og komplette serier. Noen lagrer programmer en uke tilbake, andre mye lenger. Hvilke kanaler som har hva, avhenger av rettigheter og avtaler med de enkelte kanalene.


Du har to veier inn i arkivet:

  1. Via den blå knappen på fjernkontrollen kommer du direkte inn i arkivet til den kanalen du ser på.
  2. Vil du ha oversikt over alle arkiv- og strømmetjenester, klikk på Meny på fjernkontrollen og velg T-We.

Fungerer ikke den blå knappen kan det skyldes følgende:

  1. Kanalen du ser på har ikke arkivfunksjon.
  2. Boksen er ikke koblet til internett, noe som er nødvendig for å få tilgang til arkivene.

Mer omfattende arkiver i T-We

Flere av våre kanaler har også mer omfattende strømmetjenester og arkiver. Disse har du har tilgang til direkte fra T-We i TV-boksen. Velg Meny på fjernkontrollen, og velg T-We.

Der finner du arkiver for de kanalene som har slike tjenester.


Apper tilgjengelig i T-We

Netflix, Youtube, NRK TV og NRK Super er noen av appene du har tilgang til i T-We. Det betyr at du kan bruke disse tjenestene direkte på TV-en, uten å måtte gå gjennom mobil, nettbrett eller datamaskin. Merk at Netflix først vil bli tilgjengelig på T-We Boks II nærmere sommeren 2019.

Netflix

Netflix er tilgjengelig i TV-boksen din, men abonnementet er ikke inkludert. Det betyr at du må kjøpe et Netflix-abonnement først. Dersom du allerede er Netflix-abonnent, kan du logge rett inn med det.

Viaplay

Viasat er en av våre tilleggspakker. Har du kjøpt Viasatpakken, får du også tilgang til nettjenesten Viaplay.no. Den er både tilgjengelig via TV-en din, på pc/mac via viaplay.no og på viaplay-appen til mobil og nettbrett. Les mer om hvordan du kommer i gang med Viaplay.