Du kan bygge på TV-pakken din med strømmetjenester som HBO Nordic og Netflix eller med premiumkanaler som C-More, TV 2 Sport Premium, Viasat Golf, Rikstoto, Zee TV og TV Chile.

Premiuminnhold kan kjøpes særskilt og er ikke er en del av av poengmodellen. For å kjøpe premiuminnhold må du ha TV- abonnement hos Telenor.

Ting du bør vite om vårt premiuminnhold

HBO Nordic

Strømmetjenesten HBO Nordic kan velges inn som en del av poengene dine, til en gunstig pris. Dette gjør du inne på Mine sider. Tjenesten kan også velges som en egen premiumpakke hvis du heller ønsker det.

HBO kommer som en integrert del av TV-produktet ditt og er også tilgjengelig i T-We App.

TV2 Sport Premium

TV2 Sport Premium er kun tilgjengelig på to programkort (dekodere/ kortlesere) og en samtidig strøm i T-We appen. Har du flere dekodere, vil programpakken registreres på dine to nyeste dekodere. Ønsker du å bruke tjenesten på en annen dekoder, vennligst ring vår Kundeservice 915 09000. Husk å ha kortnummeret på programkortet du ønsker å bruke tilgjengelig. Dette finner du enten på en klistrelapp under dekoderen eller på programkortet som står i boksen.

TV2 Sport 1 som ligger i programpakken ligger også i startoppsettet i TV-pakken din. Har du TV2 Sport Premium anbefaler vi derfor at du velger bort denne for å frigjøre poeng til andre ting.

TV2 Sport Premium kun er tilgjengelig hjemme og ikke utenfor huset.

Netflix

Har du allerede Netflix kan du bruke det brukernavnet og passordet du har fra før og logge deg inn på T-We boksen din.

Har du ikke Netflix fra før kan du bestille via TV-boksen din eller på her på telenor.no. Netflix-abonnementet får du da på din TV- og bredbåndsfaktura fra Telenor.

Spørsmål og svar

?

Abonnementsvilkår

?

Hva gjør jeg hvis jeg har Netflix fra før og ønsker faktura fra Telenor

?

Hvor administrerer jeg abonnementet

?

Kan jeg bestille Netflix via T-We Boks

?

Må jeg ha TV-abonnement for å bestille Netflix

?

Finner jeg Netflix i T-We appen