Alt du trenger å vite om Yng

Spørsmål og svar om Yng

?

Hvilke strømmetjenester kan brukes i Music Freedom?

Foreløpig gjelder Music Freedom for Spotify, Tidal, Google Play Music, Apple Music, Deezer og Beat.

?

Hvordan fungerer Music Freedom?

Med Music Freedom kan du strømme ubegrenset med musikk på mobilen via Spotify, Tidal, Google Play Music, Deezer, Beat og/eller Apple Music uten ekstra kostnad, både i Norge og i EU, så fremt du har igjen data i datapakken din.

Egne priser for data gjelder utenfor EU.

Music Freedom er inkludert i Yng, og kan bestilles som en tilleggstjeneste for 49,- pr. mnd for FRIHET og U18.

?

Er abonnement hos strømmetjenestene inkludert i Yng-abonnementene?

Nei. Du må selv ha og betale for et streamingabonnement (eller gratisversjon), men datamengden som brukes på å streame musikk vil ikke trekkes av inkludert mengde i abonnementet.

?

Kan Music Freedom bestilles som en tilleggstjenester på FRIHET eller U18?­

Ja, hvis du ønsker Music Freedom kan det bestilles som en tilleggstjeneste for 49,- i måneden hvis du har FRIHET eller U18-abonnement.

Du bestiller Music Freedom i Mitt Telenor eller på Mine sider.

?

Vil nedlasting av offline spilleliste trekkes fra inkludert data på Yng-abonnement?

Nei. All datatrafikk gjennom musikkstrømmetjenestene Spotify, Apple Music, Google Music, Deezer, Beat og Tidal går utenom den inkluderte datamengden i abonnementet.

?

Hva vil skje med streaming av musikk når jeg brukt opp inkludert data?

Yng har Datakontroll automatisk aktivert, det vil si at vi stopper nedlasting av data når inkludert mengde er brukt opp. Da vil du heller ikke kunne streame musikk over mobilnettet. Hvis du ønsker å kjøpe mer data, kan du enten kjøpe 1 GB for 49 kroner, eller kjøpe en pakke med like mye data som du har i abonnementet ditt til halvparten av det abonnementet koster.

Hvis du ønsker det, kan du skru av Datakontroll. Da får du automatisk en datapakke med like mye data som du har i abonnementet ditt til halv pris når du har brukt opp inkludert mengde. Du kan kjøpe 5 slike datapakker automatisk før Datakontroll automatisk aktiveres. Datakontroll vil deaktiveres igjen den 1. i neste måned.

Uansett om du har Datakontroll eller ikke, så sender vi deg en SMS når du har brukt 70% av inkludert datamengde eller en datapakke, og en ny SMS når du har bestilt en datapakke. Så har du full kontroll!

?

Plussforsikring er inkludert for Yng-kunder med SWAP-avtale. Vil dette gå automatisk?

Ja, du får Plussforsikring helt automatisk. 

Alle som kjøper ny mobil med SWAP og Yng får SWAP Pluss inkludert uansett.

?

Hvor ofte kan man bruke Data Switch?

Du kan bytte én gang per kalendermåned. Dette betyr at hvis du switcher i starten av måneden, så kan du ikke switche tilbake på slutten. Du må vente til månedsskiftet for å switche tilbake.

Data Switch styrer du enkelt i Mitt Telenor-appen.

?

Kan jeg aktivere Data Switch på slutten av måneden og få 1GB ekstra (og 60 samtaler) selv om jeg har ringt mer enn 60 samtaler?

Ja. De 60 samtalene telles fra du aktiverer Data Switch, det har ikke noe å si hvor mange samtaler du har ringt så langt i måneden. Det har heller ikke noe å si når i måneden du aktiverer eller deaktiverer Data Switch, men du kan kun gjøre én endring per kalendermåned.

?

Hva skjer når jeg fyller 29 år?

Vi håper du får kake! Det skjer ikke noe med abonnementet ditt, du beholder Yng helt til du ønsker å gjøre en endring på abonnementet.

Vis flere spørsmål