?

Få nytt passord fra Mine sider

  • Logg inn på Mine sider 
  • Velg administrere e-postkontoer 
  • Klikk administrer ved siden av e-postkontoen du trenger passord til 
  • Velg endre ved siden av passord 

Du får da tildelt et nytt passord for din e-post. Av sikkerhetsmessige årsaker er det ikke mulig å lage sitt eget passord. Det kan ta opptil 30 minutter før det nye passordet vil fungere.

?

Få nytt passord på SMS

Er mobilnummeret ditt registrert som kontaktnummer på abonnementet e-posten er knyttet til, kan du få nytt passord til din Online e-post tilsendt på SMS. 

Send en SMS med passord <ditt brukernavn> til 1980. For eksempel 'passord ola_nordmann'. Det kan ta opptil 30 minutter før det nye passordet vil fungere.

Hvis du ikke mottar noe nytt passord, er det fordi mobilnummeret ditt ikke er knyttet til e-postadressen. Du må da bruke en av de andre metodene for å få et nytt passord.

?

Få nytt passord i posten

Har du glemt passordet ditt, kan vi sende deg et nytt i posten i løpet av 5-7 virkedager. 

Vær oppmerksom på at du ikke vil ha tilgang til din Online e-post fra vi behandler henvendelsen til du mottar passordet. Av sikkerhetsmessige grunner kan vi kun sende ut passord hvis adressen du oppgir i skjemaet stemmer med adressen vi har registrert på ditt abonnement. 

Send inn skjema for nytt passord

?

Kan kundeservice gi meg nytt passord?

Av sikkerhetsmessige årsaker kan dessverre ikke kundeservice hjelpe deg med passord til e-posten din, det må du bestille selv.

?

Kan jeg lage mitt eget passord?

Nei, det er dessverre ikke mulig å lage sitt eget passord til e-postkontoen. Dette er av sikkerhetsmessige årsaker.