Feilsøk Norton Internet Security

På denne siden finner du forslag til løsninger dersom du opplever problemer med Norton.

?

Får du feilmeldingen 'Abonnement avbrutt'?

Får du meldingen Telenor har avbrutt tjenesten betyr dette som regel at lisensen ikke lenger er aktiv. Det skyldes i de fleste tilfeller at bredbåndabonnementet er sagt opp.
Denne meldingen kan også dukke opp i tilfeller der abonnementsforholdet blir endret. I disse situasjonene betyr ikke det at Norton Internet Security er kansellert av Telenor, men at du midlertidig har mistet tilgang. Velg å aktivere tjenesten på nytt når du får melding om avbrutt tjeneste. Se hvordan du aktiverer på nytt her.
Blir du bedt om å taste inn en PIN-kode/Aktiveringskode, finner du denne på Mine sider.
?

Bruker du Mac?

Vi har dessverre grunnet tekniske problemer ingen Norton-versjon for Mac med El Capitan eller Sierra operativsystem. Vi beklager dette. Hvis du bruker en tidligere versjon, kan du laste ned Norton fra Mine sider.
?

Skal du overføre en lisens fra en datamaskin til en annen?

Ønsker du å overføre Norton Internet Security fra en datamaskin til en annen, må du laste ned programmet på nytt til den ønskelige datamaskinen.

Logg inn på Mine sider for å laste ned Norton Internet Security

Dersom du ikke har en ledig NIS-lisens, vil du etter installasjonen få valget om å kjøpe en ny lisens eller overføre den eksisterende. Klikk Deaktiver på lisensen du vil overføre, så kan du deretter aktivere lisensen på den nye maskinen.

?

Avinstallere Norton?

Norton Removal Tool er et verktøy som avinstallerer alle Norton-produkter fra datamaskinen. Programmet benyttes når du ikke kan avinstallere Norton på vanlig måte. Last ned Norton Remove and Reinstall Tool (norton.com)

Vent til Norton Removal Tool er ferdig, klikk Restart.

Datamaskinen din vil starte på nytt og du kan installere Norton igjen dersom du ønsker det. Last ned NIS fra Mine sider

?

Skal du avinstallere annen sikkerhetsprogramvare?

Dersom du har behov for å avinstallere sikkerhetsprogramvare, anbefaler vi at du tar kontakt med produsenten for hjelp til dette.
?

Kjøpt ny datamaskin med Norton Internet Security installert?

Når du kjøper ny pc følger det ofte med en prøveversjon av Norton Internet Security. Ønsker du heller å ta i bruk Norton som følger med ditt abonnement, er løsningen enkel. Avinstaller og installer på nytt (se spørsmål og svar om 'Avinstallere Norton').
Vis flere