ADSL og VDSL

Mann og dame som surfer på internett
Trenger du internett hjemme? Enten du er på flyttefot eller skal kople deg opp til nettet for første gang, tilbyr Telenor raskt og stabilt bredbånd over ADSL / VDSL. Med en fast ADSL / VDSL-linje hjemme, får du en stabil internettilgang som du kan stole på.

Dette er bredbånd over ADSL / VDSL

ADSL (Asymmetric Digital Subscriber Line) er teknologien som tok over for ISDN og oppkobling via PSTN. ADSL-teknologien utnytter de enkelte parene i kobbernettet for å overføre data. Med ADSL kom begrepet bredbånd for fullt inn i norske hjem.

VDSL (Very high-speed Digital Subscriber Line) blir ofte kalt superbredbånd fordi det er en teknologi som utnytter hele kapasiteten i telefonkabelen og gir deg et skikkelig kraftig bredbånd. Stadig flere husstander i Norge får tilbud om VDSL.

Telenor investerer voldsomt i bredbåndsnettet, og oppgraderer for mer enn 4 milliarder kroner årlig. Vi legger om til en dynamisk tildeling av hastighet. Det betyr at du automatisk får den hastigheten som er mest stabil innenfor det produktet du har kjøpt. Enten du bruker nettet til å lese e-post, dele bilder eller streame film, så finner du et abonnement tilpasset din hverdag.

Raskere og stabilt nett

Telenor investerer over 4 milliarder kroner årlig i oppgradering og modernisering av telefon-, TV- og datanettene i Norge.

Finn hastigheten som passer deg

Sjekk hvilke abonnement og hastigheter vi kan tilby på din bostedsadresse. Uansett hvilket abonnement du velger, har du Alltid På Nett-garanti.
Sjekk om du kan få bredbånd

ADSL og VDSL fra Telenor betyr for deg som kunde:

  • Stabilitet når du surfer
  • Markedets beste sikkerhetspakke
  • Sikker lagring av filer og bilder
  • Trygg surfing for barna
  • God service og hjelp nå du trenger det
  • Alltid På Nett-garanti

Visste du at...?