Ikke tenk på dekning eller hastighet. Vi har et av verdens raskeste nett og jobber hver dag for å gjøre det bedre. Telenor er nå raskest i Norge viser Speedtesten til Ookla. Sjekk ditt fylke i tabellen.

Lynraskt nett

Lynraskt

Se Netflix uten hakking og stream musikk uten stopp.

WiFi Tale

Nyskapende

Unik dekning inne med både 4G Tale og WiFi Tale.

Best dekning

Utlandet

Vi har 4G-avtale med flest operatører i utlandet.

Fri fart på alle abonnement

Super utvikling

Jobben vi gjør på dekningsområdet gir resultater, og vi gir alt for å være raskest. 1700 nye 4G-basestasjoner er på plass, og som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen som du kan nå.

At vi nå er raskest viser tallene fra Ookla Speedtest. Helt fra oktober 2016 har Telenor hatt best fart. Mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart får du brukt den til det du vil. I vårt dekningskart kan du søke på adresse eller sted.

Hva er Ookla Speedtest?

Speedtesten fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.
tabell

Basert på Speedtest fra Ookla og godkjent av Ookla Intelligence. Periode: 01.01.17 - 30.04.17. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.