Mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart får du brukt den til det du vil. Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, har kåret vårt mobilnett til Norges raskeste.

Super utvikling

Vi i Telenor er opptatt av fart og det har gitt resultater. Siden oktober 2016 har vi hatt best fart, og i den årlige kåringen til Ookla fra 1. juli 2017 vinner Telenor - vi har det raskeste nettet i Norge! 1700 nye 4G-basestasjoner er på plass, og som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen.

Sjekk hastigheten der du bor I vårt dekningskart kan du søke på adresse eller sted

«Dette er den største hastighetsøkningen vi noensinne har sett på så kort tid – og økningen er så sterk at Telenors hastigheter nå er blant de raskeste i verden. Dette er en meget imponerende utvikling, spesielt med tanke på dalene og fjellområdene i Norge som kan gjøre det vanskelig å bygge et mobilnett, og det viser tydelig at Telenor har Norges raskeste nettverk»
- Doug Suttles, konsernsjef i Ookla

Hva er Ookla Speedtest?

Speedtesten fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.

Finn ditt fylke i tabellen og se eksempler på hastighet i din kommune/kommuner nær deg.
Periode for tabell: 01.01.17 - 30.06.17.

Vil du bli Telenor-kunde? Nå kan du prøve vårt testvinnenede nett i 2 måneder. Ombestemmer du deg, får du månedsprisene tilbake.