Vi jobber hver dag for at du ikke skal måtte tenke på dekning eller hastighet. Det skal bare være på plass, i by og bygd, alltid! Det er det vi vil. Så du kan surfe, se, dele. I Norge har vi et av verdens raskeste nett, og vi vil fortsette å forbedre mobilnettet.

Lynraskt nett

Lynraskt nett

Vi har farten og det betyr at du kan se Netflix uten hakking, eller streame Spotify uten at det stopper opp.

WiFi Tale

Ny teknologi

Har du dårlig dekning inne får du unik innendørsdekning hos Telenor med både 4G Tale og WiFi Tale.

Best dekning

Suveren dekning

Ta med deg den gode opplevelsen. Er du i utlandet vil du merke at vi har 4G-avtale med flest operatører.

Fri fart på alle abonnement

Super utvikling

Det er gøy å se at jobben vi gjør på dekningsområdet gir resultater. Vi gir alt for å være raskest. 1700 nye 4G-basestasjoner er på plass, og som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen som du kan nå.

Målingene fra appen Ookla Speedtest er også oppløftende. Telenor var raskest i 4. kvartal 2016 og det er vi stolte av. Ferske tall viser at vi fortsatt er raskest i januar og februar, og videre utbygging skal gi våre kunder gode opplevelser også fremover. Mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart får du brukt den til det du vil.

Hva er Ookla Speedtest?

Speedtesten fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.
tabell

Basert på Speedtest fra Ookla og godkjent av Ookla Intelligence. Periode: 01.10.16 - 31.12.16. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.

teaser1_dekningskart

Sjekk dekningen

Vi jobber for at du skal kunne bruke mobilen til det du vil – der du er! I vårt dekningskart kan du søke på adresse eller sted.

teaser2_abo

Prøv Telenor

Hos oss får du fri fart uansett abonnement, og i løpet av 2017 vil hele vårt mobilnett være et rent 4G/4G+ nett.