Ookla Speedtest, som måler hastigheten i mobilnett verden over, har kåret Telenors mobilnett til Norges raskeste!

«Dette er den største hastighetsøkningen vi noensinne har sett på så kort tid – og økningen er så sterk at Telenors hastigheter nå er blant de raskeste i verden. Dette er en meget imponerende utvikling, spesielt med tanke på dalene og fjellområdene i Norge som kan gjøre det vanskelig å bygge et mobilnett, og det viser tydelig at Telenor har Norges raskeste nettverk»
- Doug Suttles, konsernsjef i Ookla

Testen viser at vi er hele 10 Mbit/s raskere enn operatør nr. 2.

Speedtest fra Ookla

Super utvikling

Jobben vi gjør på dekningsområdet gir resultater, og vi gir alt for å være raskest. 1700 nye 4G-basestasjoner er på plass, og som Telenor-kunde har du aldri før kunnet surfe like raskt på mobilen som du kan nå.

At vi nå er raskest viser tallene fra Ookla Speedtest. Helt fra oktober 2016 har Telenor hatt best fart, og i den årlige kåringen til Ookla fra 1. juli vinner Telenor - vi har det raskeste nettet i Norge! Mobilen gir deg et hav av muligheter, og med bra dekning og rask fart får du brukt den til det du vil. I vårt dekningskart kan du søke på adresse eller sted.

Hva er Ookla Speedtest?

Speedtesten fra Ookla er en av verdens mest bruke apper til å måle hastigheter for ulike mobilnett og fastnett. Bare i Norge er det omtrent 50.000 målinger med mobilen per måned med denne appen. Den er enkel å bruke og gir deg hastigheten i mobilnettet akkurat der du er.
Fri fart på alle abonnement
tabell

Basert på Speedtest fra Ookla og godkjent av Ookla Intelligence. Periode: 01.01.17 - 30.04.17. Opplevd hastighet varierer etter kapasitet og andre forhold.