Dekning

Vi bygger kontinuerlig ut nettet med flere frekvenser som støtter og supplerer hverandre. Resultatet er et stabilt og lynraskt mobilnett, så du kan snakke og surfe uten problemer.

Telenor har Norges raskeste nett Les mer om Ookla Speedtest

Sjekk dekningen

Vis i kart >

Dekningen er beregnet ut fra kartgrunnlag og datasimuleringer. Merk at det er flere faktorer som kan påvirke hastigheten. Vi jobber med å gjøre dekningsbildet enda mer nyansert, spesielt i byområder og skog- og fjordområder.

Basisdekning: Her er det muligheter for å ringe og surfe utendørs, men om telefonen befinner seg i for eksempel en lomme eller veske vil mulighetene for mottak kunne reduseres. God dekning: Her finnes det gode muligheter for å ringe og surfe utendørs. Det vil også være mulig å ringe og surfe innendørs. Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer vegger, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg. Meget god dekning: Her kan du med stor sannsynlighet ringe og surfe både innen- og utendørs. Innendørsdekningen påvirkes i stor grad av hvilke materialer veggen, vinduer og dører er laget av, samt hvor i bygningen du befinner deg.
  • 4G+: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 10-100 Mbit/s. For å kunne ringe med 4G må man ha en mobiltelefon som støtter 4G Tale.
  • 4G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 10-50 Mbit/s. For å kunne ringe med 4G må man ha en mobiltelefon som støtter 4G Tale.
  • 3G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt surfe med hastigheter opptil 1-20 Mbit/s.
  • 2G: Denne dekningen gir deg mulighet for å ringe og sende SMS/MMS, samt svært enkel internettbruk med begrenset hastighet.