Telenor Dekning Telenor bygger kontinuerlig ut 4G- og 3G-nettet for å sikre enda bedre kapasitet og kvalitet i nettet.

Fart og dekning betyr alt

Mobilen har blitt en viktig del av hverdagen vår, og vi krever et raskt og stabilt mobilnettverk. Fart og dekning er derfor det viktigste ved valg av mobiloperatør. Telenor investerer over 4 milliarder årlig for å opprettholde dette. 

Det unike med Telenors nett er at vi i lang tid har satt opp basestasjoner som kan sende på flere frekvenser samtidig – noe som var helt avgjørende da 4G+ kom. At nettet vårt allerede er klart for det som kommer, gir deg farten du trenger i fremtiden. 

Som et symbol på vårt løfte om å være raskest har vi tatt det vi mener er det største symbolet på fart, et ekte VM-gull i utfor, og latt det bli en del av hvert eneste SIM-kort. Les mer om kampanjen.

Hvorfor velge fart og dekning fra Telenor?

Telenor bygger alltid mobilnett med flere frekvenser:

  • Derfor får du enda bedre fart og dekning hos oss 
  • Derfor får du 4G+ med raskere fart enn noensinne 
  • Derfor får du den raskeste 4G-dekning inne 
  • Og vi har flest basestasjoner som gir god dekning flest steder
Som kunde hos Telenor skal du vite at ingen jobber hardere enn oss for å hele tiden ha det raskeste mobilnettet. For å minne deg på dette har vi tatt det vi mener er det største symbolet på fart, et ekte VM-gull i utfor og latt det bli en del av hvert eneste SIM-kort vi leverer.

Se abonnement og priser
Sjekk dekningen der du bor

Se Telenors suverene dekning i Norge. Husk at opplevd hastighet varierer etter abonnement og andre forhold.

Først i Norge med 4G Tale!

4G nettet har til nå bare blitt brukt til datasurfing. Telenor, som første og eneste operatør i Norge, gjør det nå mulig å bruke 4G-nettet også til tale. Dette gir deg flere fordeler, deriblant betydelig bedre innendørs taledekning. Les mer om 4G Tale.

Dobbelt så høy hastighet med 4G+

Nå bygger vi også ut 4G+ som gir deg omtrent dobbelt så høy hastighet som med 4G. I dag er vi størst med 4G+ i over 350 kommuner. Men vi jobber på spreng for at du allerede innen sommeren 2016 skal kunne surfe i hastigheter opp mot 300 Mbit/s i hele 4G-nettet vårt.

4G+ dobler surfehastigheten

Det merkes når du har bedre fart og dekning.

Telenors dekningsløfte

Fant du informasjonen du lette etter?