jente som bruker ekstra sim med ubegrenset data

Med Yng Next har du ubegrenset data og kan få Ekstra SIM som en inkludert Goodie – uten ekstra kostnad.

Her er noen av grunnene til at Yng Next og Ekstra SIM er den perfekte kombinasjonen:

1. Du kan legge fra deg mobilen hjemme

Noen ganger ønsker man å gå på trening eller tur i skogen uten telefonen i lomma og i veien, men vi ønsker fortsatt tilgjengeligheten en telefon gir oss.

Med en smartklokke med e-sim har du mobilen på håndleddet, og du kan betale for en kaffe, høre på musikk, ringe og motta meldinger med klokka.

Da er du alltid tilgjengelig, uten å måtte ha med deg mobilen overalt.

Esktra sim i smartklokka
info icon

Ekstra SIM + Yng Next = Sant

Med Yng Next har du ubegrenset data og Ekstra SIM som en valgfri Goodie. Perfekt til smartklokka, nettbrettet eller miniruteren.

Lær mer og bestill Yng Next >

2. Du kan studere hvor du vil uten å være avhengig av Wi-Fi

Mye av årets undervisning vil foregå over nett, og har man en stabil internettilgang kan man i prinsippet ta dagens leksjon hvor som helst. På utekontor, ved sjøen eller i skogen – det finnes ikke grenser for hvor dagens lesesal kan befinne seg.

Med en miniruter med data-SIM er du ikke avhengig av Wi-Fi der du skal studere, og du har en stabil kilde til ubegrenset data og produktiv jobbing – uansett hvor du er.

Se våre minirutere ›

Jente som bruker ekstra sim i miniruter i parken

3. Du har ubegrenset data på flere enheter – og trenger ikke bekymre deg for å gå tom

Med et data-SIM i nettbrettet, kan du se på Netflix på hytta hele helgen samtidig som du legger ut bilder fra dagens topptur med god samvittighet. Og på søndagen trenger du heller ikke bekymre deg for om du har nok data til å kjøpe returbillett i ruter-appen – du har jo uendelig med data.

info icon

Få ubegrenset data med Yng Next

Yng Next er abonnementet med ubegrenset data for deg mellom 18 og 28. Du velger selv hastigheten på abonnementet ditt, og har de faste Yng-fordelene inkludert.

Lær mer og bestill Yng Next >