Visste du at TV faktisk kan gjøre deg smartere?

Visste du at TV faktisk kan gjøre deg smartere?

Få med deg skjellsettende vitenskap og vakker natur på disse kanalene.

Myten om at man blir dummere av å se på TV har heldigvis stått for fall i nyere tid.
Det motsatte er jo like ofte tilfelle – i det minste hvis du velger å fordype deg i de mange dyptgående dokumentarene og seriene om natur, vitenskap og historie som finnes der ute.
Disse finner du hele døgnet på flere av de valgfrie kanalene som inngår i T-We Grunnpakken, som du enkelt og uten ekstrakostnad kan velge når du måtte ønske det. Her er høydepunktene for deg som ønsker næring til hjernen når du setter deg foran skjermen.

Spektakulære naturbilder

Moderkanalen National Geographic har du allerede blant de 40 faste kanalene i Grunnpakken din. Men du kan også velge å gå enda tettere på naturen og det hemmelige universet den skjuler.
Nat Geo Wild HD gir deg de beste og mest intime møtene med dyreliv noensinne vist på TV, med unike dokumentarprogrammer og skarpe naturreportasjer 24 timer i døgnet.
For flere strålende dypdykk i naturens vakre, nådeløse og mystiske verden byr både Discovery World, Outdoor Channel og Viasat Nature på rent gull.

Historie og vitenskap i skjønn forening

Vitenskap, historie, samfunn og biografier er også viktige brikker i allmenndannelsen, og flere av kanalene du kan velge fra T-We-utvalget i grunnpakken tar disse tingene på alvor – med lekne virkemidler, riktignok.
Discovery Science, Investigation Discovery og Viasat Explorer er alle viet til heftige dokumentarer om vitenskap, teknologi, umulige ekspedisjoner, oppfinnelser og fremskritt.
For et enda større fokus på nær og fjern historie, er H2 og Viasat History to alternativer som vil gi næring til dine små grå.