Sportskanaler for deg som liker mer enn bare fotball

Sportsverden er mangfoldig – noe disse kanalene er strålende eksempler på.

Sportsverden er mangfoldig – noe disse kanalene er strålende eksempler på.

Går det for mye sport på TV? Vel, som Arne Scheie en gang svarte på det spørsmålet: “Er det for mange bøker på biblioteket”?
I den valgfrie delen av T-We Grunnpakke er det nå en rekke flotte kanaler for deg som er spesielt interessert i sport, og kanskje også andre grener enn de som er mest mainstream.

Hardtslående sport

Ta for eksempel en kanal som FIGHT SPORTS. I mai starter kanalen en realityserie kalt “TF2 - The FIGHTERS”, der ti kvinnelige MMA-utøvere bokstavelig talt slåss om en pengepremie og sjansen til å være med på en kommende EFC-galla.
Fansen får også servert FIGHT SPORTS MMA-gallaen EFC 79 fra Johannesburg, og 17. mai sender kanalen KOK - KING OF KINGS fra Kulturhuset i Helsinki.
Har du sansen for veldig adrenalinfylt sport, anbefaler vi også Extreme Sports Channel – den eneste tv-kanalen som nesten utelukkende har fokus på skateboarding, motocross, freestyle, BMX, snowboard, ski, freeride, terrengsykling, surfing og masse, masse mer.
TRACE Sport Stars er på sin side en litt annerledes sportskanal - her får du et innblikk i de store idrettsstjernenes liv utenom arenaen. De store stjernene forteller om hemmelighetene bak suksessen, og hva som motiverer dem.

Valgfri fotball

Kan spill også være sport? Spør du de unge i husstanden er svaret på det garantert et rungende “ja”, og mange syns det er artig å se på.
Du kan velge mellom to e-sportkanaler - ESPORTSTV er dedikert til livesendinger, og retter fokus på de største internasjonale turneringene, profesjonelle ligaene, events og mesterskap.
GINX viser også mye e-sport, men supplerer også med anmeldelser og reportasjer fra spillverden.
Helt til slutt: Er fotball mer din greie, håper vi at du allerede har fått med deg at Strive Sport TV nå er i den valgfrie delen av T-We Grunnpakke.
Kanalen sender opptil ti kamper fra Serie A og La Liga hver runde, og mange av kampene har norsk kommentator.