Her er de nye seriene i T-We i juli

Ny serie i T-We

Nytt fra Marvel, fargesprakende superheltserie og genierklærte «Atlanta».

Selv om sommerferien har gjort en kjærkommen entré for de fleste, fortsetter vi å servere nye TV-serier gjennom hele sommeren.
Ikke glem at du kan bruke T-We-appen også på ferie, så lenge du reiser innen EU og EØS.
Her er noen av de nye TV-seriene du kan kose deg med i juli:

Legion, sesong tre

Noah Hawleys ambisiøse og kritikerroste Legion er tilbake med sin tredje og siste sesong. TV-serien, som tar utgangspunkt i Marvel Comics’ tegneseriefigur med samme navn, blir omtalt som noe helt ekstraordinært innen superhelt-universet.
Her følger vi David Haller, også kalt Legion. I barndommen ble han diagnostisert med schizofreni, og han har siden den gang har vært innlagt på utallige psykiatriske institusjoner. En dag møter David en medpasient som konfronterer ham med muligheten for at annerledesheten hans kan handle om noe mer enn psykisk sykdom.
De to første sesongene kan ses i FOX+ med en gang, mens sesong tre fortløpende legger seg i tjenesten etter at episodene er vist på FOX (premieren vises mandag 1. juli).

Atlanta, sesong to

Den prisvinnende TV-serien Atlanta - med multitalentet Donald Glover både foran og bak kamera – er tilbake med sin andre sesong.
Her møter vi Earn og hans fetter Alfred, som prøver å komme seg opp og frem i rapmiljøet i Atlanta. På veien blir de stilt ansikt til ansikt med sosiale og økonomiske problemstillinger, som rase, forhold, fattigdom, status og foreldreskap.

Marvel's Cloak & Dagger, sesong en

Om du trenger påfyll av spennende ungdomsdrama i ferien, kan vi anbefale Marvels nye TV-serie Cloak & Dagger.
Tandy Bowen og Tyrone Johnson kommer fra vidt forskjellige bakgrunner. I takt med at de oppdager sine superkrefter, vokser også et romantisk forhold frem mellom tenåringene. Snart innser de at deres krefter er sterkere sammen – men i kombinasjon med følelsene de har for hverandre blir en allerede komplisert verden enda vanskeligere å takle.

Sirens (Betoloot), sesong en

I denne israelske thrillerserien møter vi politikvinnen Shelly Reguan-Toledano, som oppdager liket av sin bortkomne tvillingsøster ved strandkanten. Det uforventede funnet ripper opp i gamle sår, og trekker henne dypt inn i en karusell av mystikk.

Ghosted, sesong en

Ghosted er en amerikansk overnaturlig situasjonskomedie, som blir beskrevet som den komiske versjonen av X-files.
Craig Robinson og Adam Scott – kjent fra Parks and Recreation og The Office – spiller to etterforskere som tar for seg overnaturlige hendelser i Los Angeles. Underveis i arbeidet kommer de imidlertid over et større mysterium: En fare som truer hele deres eksistens.

Siesta Key, sesong 1-2

Fra produsentene av Laguna Beach kommer dokumentarserien som følger en gruppe unge mennesker gjennom en sommer i deres vakre hjemby, Siesta Key.
Underveis blir gjengen konfrontert med alt fra kjærlighet og statusjag til skuffelser og svik – for ikke å glemme voksenlivet, som stadig kryper nærmere.