Nytt i T-We: Nytt og kritikerrost … og en liten dose skandale-reality

Floribama Beach er ny i T-We.

Her er noe av det nye og inkluderte innholdet du kan se med T-We i september. God fornøyelse!

Høsten er i anmarsj, og med det øker kanskje lysten til å trekke seg inn i stua med et utvalg god underholdning.
Med T-We har du, i tillegg til det ordinære kanalutvalget, tilgang til en rekke filmer og serier som du ikke trenger å betale ekstra for å se.
Hver uke blir nye episoder og hele spillefilmer tilgjengelig, og denne uken var det duket for et aldri så lite storslipp.
Alt dette kan ses direkte på boksen din, eller i T-We-appen på nettbrett eller mobil.
Blant september-nyhetene finner vi blant annet:

Quantico, sesong 1-3 (ABC Studios)

Spenningsserien «Quantico» har fått mange gode anmeldelser for sin smarte miks av drama (tenk «Grey’s Anatomy») og nervepirrende spenningsserie.
Priyanka Chopra spiller hovedrollen som Alex Parrish, en lovende FBI-rekrutt som nettopp har fått jobb som agent. Så går en bombe av ved jernbanestasjonen Grand Central, og Alex er plutselig hovedmistenkt ...

Eric Clapton: Life in 12 bars (Paramount+)

Er du glad i musikkdokumentarer, har vi en ordentlig godbit til deg her. «Eric Clapton: Life in 12 bars» har aldri før vært tilgjengelig i Norge.
Gjennom et utall arkivklipp får vi et brutalt ærlig innsyn i Claptons liv – fra rusproblemer til tragiske dødsfall og den kinkige episoden der han forelsker seg i kona til sin beste venn.
Men vi får også mye om hans vanvittige lidenskap for blues, og hvordan han perfeksjonerte gitarspillingen i så stor grad at han ble døpt «Gud» av sine samtidige musikerkollegaer.

Speechless, sesong to (FOX+)

Velskrevet, morsomt og ikke minst hjertevarmt. «Speechless» har fått mye skryt for å være en litt annerledes serie, ikke minst ved å ha en hovedkarakter med cerebral parese.
Minnie Driver spiller familiens overhode, som vil gjøre hva som helst for sin handikappede sønn J.J. – inkludert å flytte rundt for å finne skolen som kan la ham få leve et mest mulig normalt liv.
Problemet er bare at det ikke er så lett å kombinere hensynet til sønnen med de kravene og ønskene ektemann og to søsken også har.

The Leisure Seeker (Paramount+)

Morsom, tankevekkende og rørende film som var på kino i Norge i fjor! John og Ella Robina (spilt av Donald Sutherland og Helen Mirren) har hatt et fantastisk liv sammen i mer enn femti år. Nå har Ella fått kreft og John har Alzheimers. De lengter etter et siste eventyr for å unnslippe både voksne barn og leger som tilsynelatende styrer livene deres fullstendig.
Nå kjører de den gamle bobilen fra 1978 fra Massachusetts med kursen mot Florida, på jakt etter en fortid de begge har vanskelig for å huske.

Lee Daniel's Star, sesong tre (FOX+)

Stjernespekkede «Star» følger tre talentfulle, unge sangerinner i Atlanta på vei mot stjernestatus og berømmelse - og nå kan du se den avsluttende tredje (samt de to foregående) sesongene i FOX+.
Serien er laget av Lee Daniels («Empire», «The Butler»), og gjesteskuespillere inkluderer kjente musikere som Lenny Kravitz, Patti LaBelle og Missy Elliott.

American Dad, sesong 14 (FOX+)

Det er snart 15 år siden Seth MacFarlanes animasjonsserie debuterte på amerikansk TV, og fanskaren er stadig ivrig.
Blant fintfolket som låner bort stemmene sine i de 13 episodene finner vi blant andre Jemaine Clement, Jennifer Coolidge, Rosie O'Donnell, Walton Goggins, Wiz Khalifa, Alfred Molina, Andy Richter, Susan Sarandon og Corey Stoll.

Floribama Shore, sesong 1-2 (Paramount+)

Det er en velprøvd formel: Ta en gjeng unge, vakre mennesker som ikke kjenner hverandre fra før, plassér dem i en eksotisk setting – og sett alkohol på bordet.
Dette er også utgangspunktet for «Floribama Shore» (Floribama refererer til et enormt strandområde på grensa mellom Florida og Alabama), som er en slags oppfølger til realityklassikeren «Jersey Shore».
Publikum har i hvert fall respondert positivt, og serien ble nylig fornyet med en tredje sesong.