BBC-kos, «9-1-1» og Hollywood-action fra Norge

Sesong to av The Durrells er blant nyhetene i T-We

Her er månedens store nyheter i T-We. Husk: Både serier og film er inkludert i T-We-abonnementet ditt.

Hver måned kommer det nye filmer og serier i T-We. En rekke av disse arkivene er inkludert i prisen, og du trenger ikke å betale ekstra for dem.
Blant de inkluderte arkivene finner du FOX+, Paramount+, TNT, BBC, Discovery, Nick+ og TVNorge. Her er noen av de viktigste nyhetene herfra akkurat nå:

The Durrells, sesong 2 (BBC)

Denne biografiske dramakomedien følger Louisa Durrell og hennes fire barn, som tar den lange turen fra Bournemouth til den greske øya Korfu på midten av 30-tallet. Forviklinger, intriger, romantikk og kulturkollisjoner oppstår, og serien har blitt beskrevet som «en kvalitetssåpe» av The Guardian.
I rollen som familiens matriark finner vi Keeley Hawes, sist sett på TV-skjermen som innenriksminister Julia Montague i thrilleren «The Bodyguard».

9-1-1, sesong 1 (FOX+)

I dagens medielandskap går det stadig lenger mellom hver gang en TV-serie kan karakteriseres som en gigantsuksess både blant kritikere og seere. Likevel er det ingen overdrivelse å ta karakteristikken i bruk om «9-1-1». Dramaserien følger livene til ambulansesjåfører, brannfolk, ansatte i politiet og annet utrykningspersonell i Los Angeles, som hver uke responderer på en mengde meget spesielle henvendelser – ofte basert på virkelige hendelser.
Legenden Angela Bassett og Peter Krause («Six Feet Under») spiller to av hovedrollene.

Mission: Impossible Fallout

Tom Cruise-action må nesten kunne kalles en egen sjanger. Her i Norge var det et stort fokus på at deler av Mission Impossible: Fallout, den sjette og hittil beste filmen i serien, ble spilt inn på Prekestolen (som har blitt til Tibet i filmen). De elleville stuntene Cruise utfører selv, med betydelig livsfare, tok også mye plass ved lanseringen.
Dermed er det på sin plass å minne om at dette faktisk er en av tidenes råeste actionfilmer, med en drøss av toppkarakterer slengt etter seg fra både norsk og internasjonal presse.
Slippes søndag 10. mars.