Har du ennå ikke koblet T-We-boksen til nett?

Forsterker koblet til T-We-boks

Telenors nye WiFi Ruter og WiFi Forsterker kan være løsningen for deg som har uttak til internett og TV på forskjellige steder.

Har du T-We-boks, bør du definitivt sørge for å koble den til internett. Da får du tilgang til et stort underholdningsunivers av serier og filmer. Mesteparten er allerede inkludert i TV-abonnementet ditt og koster deg ikke noe ekstra.
I tillegg kan du starte programmer forfra, en løsning stadig flere tar i bruk.
Enkelte som ikke har koblet T-We-boksen til internett ennå, oppgir at det har vært upraktisk å koble en nettverkskabel fra ruteren til T-We-boksen.
Har du internettuttak på et annet sted enn TV-en, for eksempel, er det ikke alltid så fristende å strekke en lang kabel mellom ruteren og T-We-boksen.
Nå finnes det imidlertid en alternativ løsning.

Ny forsterker

Med Telenors nye WiFi Ruter og WiFi Forsterker kan du sende trådløse signaler fra ruteren din til en forsterker du har plassert ved siden av T-We-boksen.
Ved hjelp av en kort ethernet-kabel kobler du så WiFi Forsterker og T-We-boksen sammen. Og vipps, er du oppkoblet og får glede av alt T-We-universet har å by på.
Slik:

Garanti: Alltid WiFi

WiFi Ruter og WiFi Forsterker kan du leie, som en del av Telenors nye Alltid WiFi-løsning.
Alltid WiFi gir deg en garanti om at du skal bli helt fornøyd med WiFi-dekningen hjemme, og at Telenor skal hjelpe deg med dette.
Du får hjelp av WiFi-ekspertene, et dedikert team av internetthjelpere som har WiFi-dekning som spesialfelt.
Har du stort hus eller vanskelige dekningsforhold får du også leie en eller flere forsterkere – antallet bestemmes ut fra behovet du har.