Nye T-We: Mer valgfrihet og bedre brukeropplevelse

Det nye brukergrensersnittet i T-We.
Enklere brukeropplevelse og mulighet til å skreddersy din egen TV- og strømmepakke. Her er noe av det du kan glede deg til fremover.
Vi ser TV på nye måter, og ønsker stadig større fleksibilitet i valg av TV-innhold.
Derfor gjør vi nå spennende grep med nye T-We. Først og fremst introduserer vi en helt ny poengmodell, som erstatter dagens Grunnpakke og lar deg skreddersy TV-abonnementet ditt. Du kan velge mellom en mengde kanaler og strømmetjenester, og HBO Nordic er blant de nye tjenestene du kan velge.
I tillegg foretar vi en oppgradering av T-We-boksene, som gjør det langt enklere for deg å finne det du vil se – med alt det gode innholdet presentert i et lekkert og brukervennlig nytt design.

Når får jeg nye T-We?

Den nye T-We-opplevelsen rulles ut i puljer. Du mottar en e-post og SMS når det er din tur, så du vil få tydelig beskjed.

Her er noen av nyhetene vi nå gleder oss til å vise deg :

Ny poengmodell

Med nye T-We kan du velge akkurat det TV- og strømmeinnholdet du vil ha i abonnementet ditt.
Alle får en liten basispakke med de mest populære norske kanalene. På toppen av dette får du poeng som du kan bruke til å velge kanaler og/eller strømmetjenester som interesserer deg.
Er du ikke interessert i sport, velger du enkelt bort dette – du kan for eksempel heller prioritere dokumentarer eller andre strømmetjenester.
Strømmetjenestene inkluderer blant annet HBO Nordic, Viasat Film med Viaplay, Paramount + og mye mer.
En av de største nyhetene i dette utvalget er HBO Nordic, og her finner du fulle sesonger av noen av tidenes aller beste serier.
Ønsker du mer innhold enn det som er inkludert, kan du enkelt kjøpe deg ekstra poengpakker.

Bedre brukeropplevelse

Enda mer innhold betyr også flere valg. For at det skal være enkelt for deg å finne programmer du ønsker å se, oppdaterer vi designet og brukergrensesnittet. Dette gjelder både ny og gammel T-We-boks.

Noe av det viktigste er nye og bedre anbefalinger, som gjør det enklere å finne programmer du ønsker å se.
Hvis dere er flere i husstanden som bruker T-We, kan det være lurt å opprette hver deres profil slik at anbefalingene blir enda mer relevante for deg som ser på TV akkurat nå.

Hva er nytt i oppdateringen?

  • En brukeropplevelse som er mer lik den du er vant til fra andre strømmetjenester.

  • Det gode innholdet samles på ett sted. Finn det du vil se på tvers av kanaler, programarkiv og strømmetjenester.

  • Start din favorittserie på TV-en, og se videre i den nye T-We-appen på telefon eller nettbrett.

  • Neste episode starter automatisk.

  • Har du den nyeste T-We-boksen kan du søke ved å snakke til fjernkontrollen.

Med andre ord: Vi ønsker at du skal slippe å bruke fullt så mye tid på å lete etter noe å se på, og mer tid på å nyte den gode underholdningen du har valgt.

Oppgraderingen av alle T-We-bokser og app skjer automatisk.

Gjør deg klar for de nye opplevelsene

For å få tilgang til programarkiver og strømmetjenester må T-We-boksen være tilkoblet internett. Dessuten trenger du en profil på Mine Sider på Telenor.no. Har du ikke allerede opprettet en bruker gjør du det enkelt ved første innlogging her. Men merk at du ikke kan velge de nye tjenestene før du får beskjed om at det er din tur.

Hvis du ikke ønsker å velge nytt, trenger du ikke å gjøre noe som helst. Du vil da få de mest populære norske og utenlandske kanalene som vi har valgt for deg.

Vi gleder oss til å gi deg mer av det du liker!