Kidsa gjør opprør i en av de kuleste nye superheltseriene

Marvel's The Runaways er ny i T-We

I «Marvel’s Runaways» må en vennegjeng stå sammen mot en uventet fiende – sine egne foreldre. Sånt blir det drama, humor og heftig action av!

Selv om Marvel sitter på et arsenal av kjente og kjære helter (og skurker!), fra Spider-Man og Hulk til X-Men, Captain America og The Avengers, kommer det heldigvis stadig nye utvidelser av det amerikanske tegneserieforlagets særegne superheltunivers.
Et svært godt og ferskt eksempel på at vi fortsatt bør ha plass til flere Marvel-figurer i livene våre, er serien «Marvel's Runaways», hvis første sesong du kan se nå i ABC Studios.
Alle seriene i ABC Studios kan du se uten ekstraskostnad som T-We-kunde.

Til krig mot mams og paps

I «Marvel's Runaways», som først ble lansert i tegneserieformat i 2003, blir vi kjent med en gruppe tenåringer som til å begynne med har lite til felles – utover at de er i besittelse av noen ganske spesielle evner, fra superintelligens og telepati til overmenneskelig styrke og evnen til å fly.
Her møter vi blant annet nerden, wicca-heksen, sportsidioten og rebellen, som tvinges på flukt sammen når de avdekker at foreldrene deres er medlem av superskurk-organisasjonen The Pride.
De bestemmer seg for å ta opp kampen mot opphavet, men kan de stole på at alle i gjengen er på samme side?

Gjensyn med Buffy-skurk

De seks unge heltene portretteres av relativt ukjente, men fremadstormende navn i Hollywood, som garantert vil være å se i flere filmer og serier de neste årene.
Mer kjent for norske seere er nok James Marsters, som spiller det skumle geniet Victor Stein. Dette er hans første store rolle siden han udødeliggjorde vampyren Spike i den ikoniske ungdomsserien «Buffy The Vampire Slayer».
Et annet ansikt mange vil dra kjensel på er Julian MacMahon, best kjent som lunefull figur i seriene «Nip/Tuck» og «Charmed».

Enda bedre enn fansen kunne håpet

Serien har fått en rekke godord fra kritikerne kastet i sin retning. Nettstedet The A.V. Club røsket til med toppscore og konklusjonen «enda bedre enn fansen kunne håpet på», mens IndieWire beskriver tenåringsdramaet som «ambisiøst, komplekst og morsomt» og «en av Marvels mest lovende serier hittil».
Og best av alt: Tredje sesong av «Marvel’s Runaways» ble nylig bestilt, så dette ungdomsopprøret stanser ikke med det første.
Kast deg over sesong én i T-We sporentreks!