Er du sugen på den perfekte søndagsserien?

The Durrells sesong to er ny i T-We

Da bør du sette tennene i det britiske komidramaet «The Durrells», der en familie får livene sine snudd opp ned når de flytter fra et grått England til den greske øya Korfu på 30-tallet.

Selv om våren viser subtile tegn til å bruse med fjærene, er det liten grunn til å tro at Kong Vinter har sluppet taket på oss helt ennå.
Desto større grunn til å flykte inn i underholdning av den sommerlige typen!
Et utsøkt og aktuelt eksempel er «The Durrells», en britisk serie som baserer seg på oppveksten til den engelske forfatteren, TV-personligheten og naturmannen Gerald Durrell.
Nå kan du se sesong to (og første sesong) av serien i BBC-arkivet – inkludert for deg med T-We, og mulig å se både på boksen og i T-We-appen.

Et must for grekofile

Den biografiske dramakomedien følger Louisa Durrell og hennes fire barn, som sliter økonomisk etter at far i familien har dødd, på midten av 30-tallet.
De fem tar den lange turen fra Bournemouth til Korfu, med forviklinger, intriger, romantikk og heftige kulturkollisjoner blant konsekvensene.
Men tross en brå overgang i hverdagen – det finnes for eksempel ikke strøm på øya – skildres livet i Hellas som et lite paradis som har sluppet unna modernitetens åk og mas, og «The Durrells» er i det hele tatt essensiell for alle med så lite som ett grekofilt bein i kroppen.

Fra minister til matriark

I rollen som familiens matriark finner vi Keeley Hawes, sist sett på TV-skjermen som innenriksminister Julia Montague i thrilleren «The Bodyguard».
Om hun i virkeligheten var like karismatisk og frilynt som hun fremstilles i serien er gjenstand for diskusjon, men hun bærer uansett rollen – og serien – suverent og uanstrengt.
– Med så mye deprimerende nyheter på TV er «The Durrells» beroligende å se på, den lar deg glemme nyhetene en stund, har Hawes uttalt i forbindelse med lanseringen av serien.

Såpe av ypperste kvalitet

«The Durrells» har ikke bare blitt nominert til flere prestisjetunge BAFTA-priser – serien har i tillegg høstet rause mengder lovord fra britiske kritikere.
Den har blitt beskrevet som «en kvalitetssåpe» av The Guardian, mens The Daily Mail har kalt den «perfekt søndags-TV».
Sesong fire er allerede klar for engelsk premiere i sommer. I T-We kan du la deg forføre av de to første sesongene av dette fargesterke og morsomme komidramaet. Serien er inkludert for deg med T-We, og du trenger ikke å betale ekstra.
Kallimera!