For en sportssommer! Her er høydepunktene

Høydepunktene i sportssommeren

Enten du elsker fotball, motorsport eller friidrett: Dette er datoene du bør markere på kalenderen.

Uansett om du trenger en skjermpause i skyggen eller er på et sted med dårlig vær: Om du er interessert i sport, gjør du lurt i å ta med deg T-We-appen i sommer.
Særlig nå som du kan bruke den i hele EU og EØS, slipper du å gå glipp av spenningen og dramatikken.
Og for en nydelig sportssommer vi har i vente!
Her er noen av høydepunktene:

Fotball-VM for kvinner (7. juni - 7. juli)

Stadig flere skjønner at kvinnefotball scorer høyt på både kvalitet og underholdningsverdi, og når Norge har et solid landslag er det all grunn til å sitte klistret.
Anført av stjernen Caroline Graham Hansen og stjerneskuddet Guro Reiten, er det all grunn til å håpe at Norge kommer langt i år - og kanskje også hele veien.
VM sendes av både NRK og TV 2, og med T-We-appen kan du se alle kampene direkte.

Copa America (14. juni - 17. juli)

Lionel Messi, Sergio Agüero, Roberto Firmino, Neymar Jr. og Radamel Falcao er bare noen av verdens største fotballstjerner som skal i aksjon i Brasil.
Vertsnasjonen er blant favorittene, men Argentina vil være helt desperate etter å vinne - ikke minst for å sikre Messi et trofé. Regjerende mester Chile må heller ikke undervurderes.
Copa America vises på Viasport-kanalene, som du også kan se i appen – og som er inkludert i Grunnpakken din.

Tour de France (6. til 28. juli)

Det er lite som sikrer sommerstemningen som nydelige franske landskap, heftige spurter og de kyndige kommentatorstemmene til Christian Paasche og Johan Kaggestad.
Touren sendes både på TV 2 og Eurosport – og begge kan ses direkte i T-We-appen.

Wimbledon (1. til 14. juli)

Verdens eldste og mest prestisjefylte tennisturnering!
Rafael Nadal vil forsøke seg på sin 19. Grand Slam-tittel etter seieren i French Open tidligere i sommer, men kommer til å få hard konkurranse – ikke minst fra tapende Roland-Garros-finalist Dominic Thiem, regjerende mester Novak Djokovic og legenden Roger Federer.
Wimbledon-kampene ser du på Eurosport.

Formel 1

I juni arrangeres Frankrike Grand Prix og Østerrike Grand Prix, mens i juli er det duket for Storbritannia Grand Prix og Tyskland Grand Prix. Sommeren avrundes med Ungarn Grand Prix søndag 4. august.
Med Viasport ser du alt fra verdens mest populære motorsportsgren.

Diamond League

For mange nordmenn er Bislett Games 13. juni et høydepunkt i Diamond League-sesongen, men utover sommeren er det langt flere stevner som også bør ha stor interesse.
Ikke minst fordi Ingebrigtsen-brødrene, Isabelle Pedersen og Karsten Warholm har blåst helt nytt liv i nordmenns interesse for friidrett.
Diamond League ser du på NRK.